Hm. nickul tau imi aminteste de un personaj balzacian ( Fachette din Jean Louis ). In fine. Oscilez intre Faust si Suferintele tinarului Werther, ambele mi-au placut, le-am trait. Faust e o opera inchegata in al carei mesaj se descifreaza lupta omului pentru descatusare si depasairea propriei conditii! In fine, pactul faustic ( cu siguranta ai auzit de el ), e cea mai imporranta parte a cartii cand Faust isi vinde sufletul diavolului. Iar in Suferintele... e o carte despre daruire si iubire foarte profunda, sincer plangeam cu cartea in brate, fiind in aceeasi situatie cu Werther. Aceasta carte a foat focarul unei sinucideri in masa in secolul al XVIII -lea. Operele goethene ma fascineaza, pentru ca implica aceea daruire a scriitorului trup si siflet. Johann Wolfgang von Goethe.
Jean Louis e una din cartile mele preferate.
Am citit Faust, e o carte minunata, dar nu ma reprezinta.
Gusturile nu se discuta. S-ar putea ca Suferintele... sa iti placa! E poveste de dragoate dar e foarte dramatica, daca esti adepta finalurilor previzibile si fericite nu o citi, te va dezamagi! lectura placuta in continuare!
De cine e scrisa? Vreau s-o imprumut de la bibloteca.
Am scis si mai sus. Goethe. ultimul cetatean al cosmosului, ultimul mare naiv. Dupa ce o vei citi mi-ar face placere sa imi spui opinia ta.
Am vazut dupa ce ti-am timis mesajul.
Multumesc.
Cel mai mult mi-a placut "Iubitul virtual" de Kate Brian...pentru ca este vorba despre adolescenta si sfarsitul este cu totul neasteptat....in plus personajul Vivi ma reprezinta
Micutele mincinoase. mi-a placut pentru ca are situatii imprevizibile, iar actiunea se invarte in jurul a 4 fete ce au niste secrete care le-ar putea distruge, ele incercand sa le ascunda mintiind mai mult. cand crezi ca totul e bine, intervine o persoana si le da iar viata peste cap fetelor. e foarte frumoase seria
Shining de Stephen King, e un horror genial care te face pur si simplu sa traiesti alaturi de personajele cartii si sa imparti teroarea cu acestea. Daca nu ai citit-o pana acum, iti sugerez sa o citesti si iti garantez ca nu vei fi dezamagit/a.
Buna:X
Nu pot spune care este cartea mea preferata.Fiecare carte pe care am lecturat`o in totalitate s-a dovedit a avea o frumusete aparte:X
Pot spune ca mi-a placut foarte mult Eragon:Xnu am vazut filmul si mi-a placut foarte mult cartea:X:X, de asemenea pot spune ca Elevul Dima mi-a marcat profund, intr-un mod foarte placut, copilaria:X:X
Eppur si muove de Jokay Mor, cartea e geniala, am ras si am plans la fiecare pagina. Este vorba despre niste tineri artisti care doreau sub orice chip sa isi duca arta mai departe intr-o societate cre nu era pregatita pentru ei si in care arta nu reprezenta o valoare. Toate intamplarile din viata lor, dramele, reusitele, bataliile purtate si pierdute, totul prezentat intr-un stil unic! E un "must" pentru toti cei ce iubesc literatura!
minnieee întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: