De la Jules Verne am citit cateva carti... Un oras plutitor imi place cel mai mult de la el. Insa cartile mele preferate sunt: Mandrie si prejudecata – Jane Austen – "Si aceasta este prima si singura alegere fara dubiu si ezitare pentru ca este o carte care m-a urmarit inca de cand am citit-o prima oara. datorita ei am invatat ce inseamna bunul simt si eleganta si multe alte lucruri care imi place sa cred ca m-au format si m-au ajutat sa ma dezvolt"
Si Casa spiritelor – Isabel Allende – "Pentru ca ar fi frumos daca magia ar face parte din viata mea de zi cu zi"
De jules verne am cititdoi ani de vacanta, cinci saptamani in balon, copii capitanului grand 1 si 2 vol si cartea preferata colt alb jack london
Am citit de Jules Verne pentru ca acele carti is pline de fictiune de imginatie.
Sunt carti de aventura si asta e super misto.
Cel mai mult mi-a placut "Capitan la 15 ani"
Jules Verne este scriitorul meu cel mai preferat. Are o ortografie nemapomenită, iar romanele sale sunt legendare și pline de aventuri. Eu în cred ca fiind unul din cei mai renumiți și importanți scritori ai lumii.
"Floarea de argint" de Pavel Corut. Este adevarul ascuns intr-un roman.Citeste-o si o sa te convingi
De Jules Verne nu am citit nimic
Cel mai mult "Capitan la 15 ani" de Jules Verne, dar si "20. 000 de leghe sub mari", "O calatorie spre centrul pamantului"
Cartea mea preferata este Abadazad de J. M. De Matteis
ti-o recomand cu caldura
pa pa