Nu stiu daca am citit vreo carte care sa fie 'frumoasa' in adevaratu` sens al cuvantului, dar cea mai amuzanta mi s-a parut:"Sunt aiurita si se ia", iar cea mai horror, care m`a tinut cu sufletul la gura (de fapt sunt doua nu ma pot decide dintre ele ) este/sunt :Mobilul si Cimitirul animalelor, ambele de STEPHEN KING:X:X.
Daca e vorba numai de una hai cu `1984 de Orwell - inspaimantator de actuala;
zicea un tip ca trebuia sa fie fictiune, nu manual cu instructiuni, dar asta e...
Aventurile lui Oliver Twist mi-a plăcut la nebunie!
Cişmigiu et. Comp. absolut uimitoare
Invitaţie la Vals
Cam atât m-a impresionat
Şi acum am intrat in Mihai Strogov-Jules Verne Ruşii şi tătarii
Seria Avalon de Marion Zimmer Bradley si Cartea Cimitirului de Neil Gaiman
Kane and Abel, scrisa de Jeffrey Archer. Dar mi-au mai placut si North and south, de John Jakes, My cousin Rachel, de Daphne du Maurier, cartile lui John Saul iar m-au impresionat...
Nu stiu catia ani ai dar sa speram ca mu ai mai mult de 13-14 ani mie mi-a placut mult "Heidi fetita muntilor".
Pai, ia sa vedem...
- Serge Brussolu - Crucifix
- Patrick Suskind - Parfumul
- Marin Preda - Cel mai iubit dintre pamanteni
- V Somerset Mougham - Luna si doi bani jumate
Mai sunt multe, dar ma opresc aici.
Hmmm
greu de ales
:d
dar cele mai frumoase carti sunt cele ale lui stephenie meyer absolut uluitoare
mai mi-a placut si:
o plimbare de neuitat(a walk to remember)-nicholas sparks
crima din orient express-agatha christie
,, Elevul Dima dintr-a saptea'' de M. Drumes,,, Fortareata Digitala'' de Dan Brown(care nu are nicio idee religioasa gen,, Codul lui Da Vinci''), am mai citit seria,, Harry Potter'',,, al treilea ochi al lui Shiva"(politist) de Kedar Nath... cel mai mult imi place Fortareata Digitala pentru ca am invatat sa scriu coduri(folosite de Iulius Cezar), de unde provine cuvantul,, SINCER'' si m a captivat astfel incat am citit o intr-o zi (are440 pagini)
Pictorita din Shanghai
Invitatie la Vals=p~
Anna Karenina
sunt superbe toate; x
xGwenX întreabă: