Delta Dunarii este o campie in formare, cu altitudine medie de 50 cm, dar delta nu este uscat, in fine uscatul este aceea ce am spus, si in Europa cea mai mica altitudine este de minus 27 m in campia precaspca
10-20 m altitudin se află pe lunca Siretului Inferior. inCampia Romana mai exact pe langa campia Baraganului.Te ajuta la ceva?
Nu cred... Dar iti multumesc ca te-ai preocupat... fata de cel de mai sus.
Delta Dunarii este o campie in formare, cu altitudine medie de 50 cm, dar delta nu este uscat, in fine uscatul este aceea ce am spus, si in Europa cea mai mica altitudine este de minus 27 m in campia precaspca
Te-ai trezit vorbind?
In loc sa faceti pe geniile obscure prin ironia voastra ieftina ati putea ajuta omul cu o informatie utila.
De exemplu, in timp ce tu ai lasat un raspuns mai nefolositor decat un prezervativ rupt, ai fi putut sa cauti tu pe internet informand omul corect in privinta intrebarii. Inteligentilor ce sunteti.
Https://www.google.ro/? gws_rd=ssl#q=care+e+cea+mai+uscata+regiune+de+uscat+a+romaniei
poate gasesti raspunsul prin link-urile astea, eu unul nu l-am gasit. bafta
Https://www.google.ro/? gws_rd=ssl#q=care+e+cea+mai+uscata+regiune+de+uscat+a+romaniei
Pai uite cum ai gasit tu aici, putea si el sa caute, dar mrg. Pune întrebarea înainte de a cauta.
Delta Dunarii este o campie in formare, cu altitudine medie de 50 cm
Am raspuns inaintea ta!
Ok, dar nu inteleg ce doresti... scuzele mele