Eu am un carnețel întreg cu citate favorite: http://www.citatecelebre.net/user/saved/bogdan21/
„ Intelligence without ambition is like an angel without wings."
„ Viața nu iartă slăbiciunea."
Baftă!
"Ia viata de piept. Nu ca sa o trantesti, ci ca sa ii auzi mai bine inima cum bate." Tudor Musatescu
"One day, your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching" Gerard Way. "In the time of monkeys I was a cimpanzee" "In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on." Robert Frost si "Accept no one's definition of your life; define yourself." Harvey Fierstein
In orice situatie, cel mai bun lucru pe care il poti face este lucrul corect; urmatorul cel mai bun lucru pe care il poti face este lucrul gresit; cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu faci nimic.///
Niciodata nu intrerupe un dusman atunci cand face o greseala.
///Nu sta in pat. Sau stai in pat, dar doar daca faci bani din asta.
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.
Be the change you want to see in the world! (Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume).
''Who'd believe we'd spend more
Shippin' drugs and guns
Than to educate our sons? Sorry but
That's what they did''-Dave Mustaine, Megadeth, Youthanasia
''Oamenilor nu ar trebui sa le fie frica de guvernele lor.Guvernelor ar trebui sa le fie frica de oameni''-V din ''V de la Vendetta''
"Viata ne-a facut pe toti actori...radem sau plangem la comanda, mimam fericirea, tristetea, respectul, ura si chiar dragostea."
Asta nu stiu daca-i citat, dar mie imi place f.mult.
"Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău."
Banii sunt ca un saselea simt fără de care nu poti face o completa utilizare a celorlalte cinci.
"Am inchis usile camerei sa nu intre greseala.Atunci adevarul m-a intrebat:eu pe unde voi intra?
rrrbeto95 întreabă: