Îmi cer scuze că răspund cu așa mare întârziere, dar ieri mi-am făcut contul pe Facebook.
Diferența dintre învățământul la distanța și învățământul cu frecvență redusă este aceea că la cel la distanță mergi numai în sesiune când sunt examenele, iar cursurile le obții de unde poți.
La învățământul cu frecvență redusă, sunt unele cursuri importante unde trebuie (sau ar trebui) să mergi la cursuri, dar și la seminarii, pe lângă faptul că susții examenele din sesiune. La tine în anul I cursuri de bază sunt Introducere în Istoria Veche a României și Introducere în Istoria Veche Universală pe semestrul I, iar pe semestrul II Introducere în istoria Modernă a Românilor și Introducere în Istoria Modernă Universală pe semestrul I, iar pe semestrul II Introducere în Istoria Românilor din secolul XX și Introducere în Istoria Universală a secolului XX pe semestrul II. Cursuri de bază, adică cursurile cu cele mai multe punct de credit.
Diploma I.F.R are mai multă valoare decât cea I.D.
Oricum tot învățământul la zi e cel bun din toate punctele de vedere.
Multam pentru explicatie! Din pacate, programa de la Universitatea voastra nu corespunde cu cea de la Iasi. Disciplinele enumerate de tine, eu le voi studia in anul II. Anul I am facut : Preistorie generala, Civilizatii vechi si antice, Introducere in istorie, Orientul Mijlociu si Mediterana in antichitate. In semestrul II am studiat: Introducere in arheologie, Introducere in istoriografie, Stat, societate şi mentalităţi în
spaţiul românesc (sec.XIV-XVIII) și Europa medievala.
Înseamnă că la voi e programa mai stufoasă. La noi la Ovidius am făcut foarte puține materii.
Istoriografie generală am făcut în anul II.
Si care este cea mai buna diploma de aici din toate, in care sa nu te impiedice la o angajare?