Romana, Psihologia si Geografia.
Romana cred ca este normal sa iti placa, nu stiu de ce asa ma simtit mereu si imi place foarte mult sa citesc.
Psihologia pentru ca face parte din noi chiar daca de multe ori nu ne dam seama, orice facem are legatura cu psihologia si.
Geografia pentru ca in viitorul meu imi doresc sa pot vizita multe tariiii in special America si India.
Romana,desenul si partial, matematica. Daca as face, mai mult ca sigur, mi-ar placea filosofia.
Si la mine e tot geografia, deoarece aflu multe curiozitati despre tari, de exemplu aflu ce atractii turistice exista acolo, poate intr-o zi le voi vizita...
Muzica, romana si desenul.
La muzica imi place doar sa cant [am voce].
Romana este normal sa-ti placa pentru ca este limba noastra si daca nu stii romana nu poti sa ai o slujba calumea.
Desenul... ce pot sa zic? Ma pricep la desen, invat mult, dar m-am transferat la o scoala la care se pune mult accept pe romana si mate [nu cred ca ar conta], oricum nu prea vreau sa pun mult accent pe desen, chiar daca stiu sa desenez bine. Degeaba, daca nu sunt 'micuta Picasso'.
DESENUL SI GEOGRAFIEA! dar la desen am fost la un concurs pe tara si am locul 1! :O
Opomanapeviatamea întreabă: