| RobbyPh a întrebat:

Care e numele adevarat alu Morandi cand s-a nascut cati ani are laughing de unde e si ce parere aveti despre el laughing dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| AleandraIleana98 a răspuns:

Pai Morandi e o trupa formata din:Marius Moga si Randi
Marius Moga
Profesie
cantaret

Data si locul nasterii
30 Decembrie 1981 - Alba Iulia

Varsta: 28 de ani
arius Moga este un cantaret si compozitor roman dedicat genului pop. Succesul pe care l-a obtinut in tara i-a adus locul 85 din 100 la momentul anuntarii clasamentului „Mari romani", in anul 2006.
Copilaria si debutul
Moga si-a petrecut primii ani intr-o familie cu multe interese privitoare la muzica: un strabunic al sau a compus pentru un ansamblu folcloric, in vreme ce bunicul cunostea banjoul si bunica a cantat in corul unei biserici. Tatal a invatat chitara, iar mama s-a preocupat de canto. Marius are un frate, Iulian, de asemenea cantaret.
In timpul liceului, Moga compune pentru Talk to Me, formatia sa de atunci, o piesa intitulata Noaptea. Este primul lui succes, care il asaza in fruntea scenei muzicale a orasului Alba-Iulia. In anul 2000, va fi invitat la Bucuresti din partea lui Adi Sana, membru al formatiei Akcent. Aici traieste in conditii mizere pentru cateva luni de zile; pentru Akcent semneaza piesa Ti-am promis, produsa in 2001 si cotata foarte bine in clasamente.
Activitate
Marius Moga continua sa colaboreze cu multi muzicieni romani, indeosebi in calitate de compozitor. Va determina lansarea cu succes a mai multor formatii si cantareti. Intre numele alaturi de care a lucrat ii amintim pe: 3rei Sud Est, Anda Adam, Andreea Balan, Blondy, Corina, Cream, Hi-Q, Simona Nae, Paula Seling, Simplu, TNT.
Din 2004, Moga isi indreapta atentia tot mai mult catre initierea unor proiecte pe cont propriu. Cu ocazia filmarii in Romania pentru pelicula 7 secunde, muzicianul va intalni sosia protagonistului (interpretat de Wesley Snipes), jamaicanul Lennox „Buppy" Brown. Alaturi de Moga si formatia Simplu, Brown are ocazia de a reinregistra o piesa mai veche, nereusita; noua versiune este cantata atat in limba engleza, cat si in romana. Piesa va imprumuta numele filmului si se inscrie in coloana sonora a acestuia.Moga ii cedeaza jamaicanului (contra cost) o parte din drepturile asupra piesei; va declara in interviuri ca onorariul primit este cel mai mare de pana atunci. Tot in lumea filmului, muzicianul compune pentru seriale de televiziune si telenovele romanesti: Chiquititas, Daria, iubirea mea, Iubire ca-n filme s. a.
Tot in 2004, Moga infiinteaza proiectul Morandi, alaturi de Andrei Stefan Ropcea, poreclit „Randi". (De altfel, titlul formatiei este o telescopare a numelor celor doi.) Initial, proiectul s-a dorit a se pastra sub pseudonim, dar tendinta publicului roman de a repera un lider muzical l-a adus in configuratia unei formatii. Morandi are succes in tara, dar si in Europa, incepand cu vara lui 2005.
Sub acuzatia de plagiat, lui Marius Moga nu i s-a permis participarea la concursul Eurovision 2007. Piesa respinsa se numeste Dracula, My Love si urma sa fie interpretata de Andra si Sim

Randi(Andrei Ropcea )
23 mai 1983 in Pitesti
Dupa parerea mea e o trupa foarte buna care daca o tine tot asa va ajunge departe

16 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Trupa Morandi este formata din Marius Moga si Randi(Andrei Ropcea)
Pai parerea mea este ca s-au ridicat destul de repedede, atat la noi in Romania cat si in afara.

| VladestepeTPU a răspuns:

Cea mai idioată întrebare. FTW? Pentru ce da'i fundăstraight face? Mă rog, uit că sunt numai copchi pe TPU

| VladestepeTPU a răspuns:

@VladestepeTPU mars in m. m am bagat o intrebare si nu-s copil sau ciutan da hai jhet

O, eşti periculos, nusmug?
Copil analfabet, taci din gură. Nimeni nu te'a băgat în seamă. Învaţă să scrii şi tu româneşte, şi fără înjurături.Crede'mă fac acum orice ca să te blochez oh go on.Acum chiar ai dat dovadă că eşti un copil.

| RoseNightmare a răspuns:

Marius Moga (n. 30 decembrie 1981, Alba Iulia) este un cântăreţ şi compozitor român dedicat genului pop. Succesul pe care l-a obţinut în ţară i-a adus locul 85 din 100 la momentul anunţării clasamentului „Mari români", în anul 2006.[2]

Nume real: Andrei Stefan Ropcea
Alias: Randi
Data nasterii: 23 Mai 1983 (27 ani)
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Pitesti, Romania
Status marital: necasatorit
Mama: Ileana Ropcea
Tatal: Stefan Ropcea
Frati: Alexandru Ropcea
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: Castaniu
Hobby-uri: muzica

pentru ca morandi este o trupa compusa din 2.happy
Morandi este o formaţie alcătuită din Marius Moga şi Andrei Ropcea din Bucureşti, respectiv Piteşti, România. [2] Formaţia a lansat albumul de debut intitulat Reverse în 2005, primul single, „Love Me" bucurându-se de succes, a adus succes grupului.[3] „Love Me" a ajuns rapid în clasamentul Romanian Top 100 din ediţia a doua a anului 2005 ocupând poziţia 3. [4] Următorul album al formaţiei a fost lansat în 2006 şi este intitulat Mind Fields.

Mie una imi place mult cum canta eihappy

| yfgsdufsdhfgyfrhwer a răspuns:

Morandi e o trupa formata din Marius Moga si Andrei Ropcea.
Moga are 29 de ani si Andrei 27
Imi place mult cum canta

| lovem3 a răspuns:

Andrei Ropcea s-a nascut pe 23 mai 1983 la Pitesti si face parte dintr-o familie de profesori. La indemnul mamei, care-l vedea un pianist de succes, acesta ia lectii de pian, iar ulterior se inscrie la Conservator. Incepand din anul intai incepe sa lucreze cu Andrei Maria si Marius Moga acasa pe un calculator, o clapa si niste accesorii.

Un an mai tarziu, Andrei si fratele sau se alatura unui proiect hip-hop cu influente R&B, care nu s-a concretizat. Piesa `Love me` reprezinta inceputul colaborarii cu Marius Moga si studioul acestuia.

La acea vreme, dupa cum Randi marturiseste nu avea decat idei si nu se pricepea sa lucreze cu tehnologia din studio. Marius Moga a simtit potentialul piesei lui Andrei si a refacut-o. Pana sa fie lansata, melodia a stat ceva timp in studio, insa odata transmisa mai departe aceasta s-a bucurat de o ascensiune fulminanta.

Succesul piesei i-a convins pe artisti s-o incadreze intr-un proiect mai mare, initial conceput pentru studio. Insa cum acest gen de proiect nu are trecere in Romania, cei doi au atasat o imagine de muzica si au lansat albumul.

Ideea proiectului Morandi este de a demonstra ca piesele romanesti pot avea un sound identic cu cel din studiourile americane.

Trupa Morandi a devenit cunoscuta cu ajutorul piesei `Love me`, ce a devenit numarul unu pe toate posturile de radio. Cel de-al doilea single, `Beijo`, a demonstrat ca Morandi nu este o trupa care lanseaza un hit apoi dispare. In acelasi timp, cantecul le-a adus recunoasterea internationala.

Albumul de debut, `Reverse` a vandut un numar record de copii, in ciuda faptului ca ajunsese pe internet cu cateva saptamani inainte de lansare. La fel s-a ntamplat si cu albumul `Mind Fields`, lansat in 2006.

Avand in vedere colaborarea cu Island si ambitiile lui Moga, era firesc ca Morandi sa semneze cu Universal Music Romania pentru lansarea urmatorului lor material, `N3XT`.

La inceputul lui 2007, Moga a anuntat transferul si a inceput lucrul pentru lansarea albumui lor. La lansarea single-ului `Afrika`, in august 2007, toate suspiciunile au fost spulberate. Morandi se intorsesera sa domine topurile, ca intotdeauna.

Cam in acelasi timp, Randi accepta propunerea unui show local de prestigiu, ceea ce adauga putina presiune la lansarea albmului, aceasta fiind amanata timp de mai multe luni.

La mijlocul lui decembrie, N3Xt era gata de lansare si atat media, cat si fanii, vorbeau deja despre noul single, Angels, cea mai buna a trupei Morandi.

Criticii au spus despre `N3XR` ca are prospetimea unei noi colaborari care a adaugat o maturitate sunetelor pieselor Morandi. Cele mai multe melodii sunt in engleza, insa artistilor le place sa experimenteze si alte limbi, precum portugheza.

`Piesa `Angels` este biletul nostru catre Europa! Am muncit foarte mult pentru a ajunge unde suntem si sunt extrem de increzator ca N3XT este urmatorul nivel pentru Morandi`, declara Randi.

Se pare intr-adevar ca asa a si fost: melodia este numarul 1 atat in Romania, cat si in Rusia.

concluzie mie imi place de el este un tip simpatic si talentat
fundita?big grin
:*

| BetterThanDrugs a răspuns:

Nume: Andrei Stefan Ropcea
Data nasterii: 23 Mai 1983
Parinti: Mama Ileana Ropcea, Tatal Stefan Ropcea
Frati/Surori: Un frate Alexandru
Zodie: Gemeni
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Religie: Ortodox
Culoarea ochilor: Verzi
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Cantaret
Studii: Conservator

Sincer mi se pare un baiat dragut si placut Si are si vocehappy

| alejinxique a răspuns:

Trupa are 2 membri. Marius Moga n. 30 decembrie 1981, Alba Iulia) este un cântăreț și compozitor român dedicat genului pop. Succesul pe care l-a obținut în țară i-a adus locul 85 din 100 la momentul anunțării clasamentului „Mari români", în anul 2006.
CELALALT:
Nume real: Andrei Stefan Ropcea
Data nasterii: 23 Mai 1983 (27 ani)
Zodia: Gemeni
Status marital: necasatorit
Mama: Ileana Ropcea
Tatal: Stefan Ropcea
Frati: Alexandru Ropcea
Culoarea ochilor: verzi
Hobby-uri: muzica
Opinia mea este ca au cateva melodii frumoase si au facut o imagine buna tarii. Sunt cunoscuti si in strainatate. Desi Inna ii eclipseaza pe toti romanii deoarece strainii tot despre ea discuta in ceea ce priveste muzica si formatiile romanesti.

| Crisyy a răspuns:

A lui morandi?
daca te referi la 'trupa' mo vinde de la marius moga, iar pe celalalt in cheama randi[sau asa i se spunethinking]. deci la care te referi?

| кא๔ a răspuns:

Prin Morandi banuiesc ca te referi la Marius Moga.Acesta este adevaratul lui nume. De facpt Morandi este o trupa formata din 2 baieti dar cred ca despre el vrei sa spui in general. Uite cateva informatii.

MArius Moga (nascut 30 decembrie 1981 la Alba Iulia0 este un cantaret si un compozitor roman dedicat genului pop.Succesul pe care l-a obtinut in tara i-a adus locul 85 din 100 la momentul anuntarii clasamentului "Marii Romani" in anul 2006.
Apropo are 29 de ani.

Fundaa?

| Anablondyi a răspuns:

Morandi e numele trupei laughing MO(Moga )+ Randi (solistul Randi -Andrei Ropcea ) canta chiar foarte bine sa stii ca si mie imi placebatting eyelashesbatting eyelashes

| RobbyPh explică:

Eu nu vrea sa stiu despre marius moga eu credeam ca morandii nu sunt doi laughing credeam ca e cantaretul ala randi cum ise zice

| RobbyPh explică:

@VladestepeTPU mars in m. m am bagat o intrebare si nu-s copil sau ciutan da hai jhet

| RobbyPh explică:

Mars in morti m-ati