anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e secretul să iei note bune la școală? Cum explicați că unii pică bac-ul?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Inveti sistematic, lectie de lectie.Si la materiile de bacalaureat te pregatesti in mod special.Iti faci un program de lucru si mergi si la pregatirea care se face la scoala.

12 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Secretul e sa inveti si aia care pica bacu au grija mai mult de freza si de bronz decat de carti si invatat.

| ZeePinkStar a răspuns:

Buna happy Nu e un secret, pur si simplu trebuie sa inveti. La bacalaureat nu te duci cu gandul ca poti copia, ca pici langa un olimpic, etc, te duci cu un minim de cunostinte. Oricum cred ca problema e pana la bac, in liceu daca nu inveti nimic in ultimul an nu ai cum sa recuperezi tot. Probabil si invatamantul are "scaparile" lui, dar toata lumea da vina pe sistem si nu mai invata nimeni "nu esti incurajat nici dupa ce termini scoala, tara nu iti ofera locuri de munca" deci e asa. un cerc vicios. Oricum raman pe principiul ca trebuie sa inveti, pentru cultura ta, cateva lucruri si sa nu ajungi in curtea liceului unde sustii bac-ul si tu sa stii ca Eminescu e o strada, perlele de la bac subliniaza si ele pregatirea la un examen care iti decide oarecum viitorul.

| anonim_4396 explică (pentru ZeePinkStar):

Un răspuns bun, părerea mea. happy

| Musique a răspuns:

Munca.Alt secret nu există.
Cei care cad bacul, nu au muncit.
Multă baftă!

| GeorgeMihai a răspuns (pentru Musique):

Dar daca ar munci cu toate ca nu iau bacul, ar vedea cum e la lopata si ar zice: ''gata pun mana pe carte sa iau bacu, ca acum imi dau seama cat de grea e munca, de ce sa nu fiu eu ala care da ordine si sta la birou cu pixul pe hartie''

| Musique a răspuns (pentru GeorgeMihai):

Mă refeream la munca și interesul dat pentru învățătură.

| WhiteLife a răspuns:

In general nu prea e nici un secret. Cred ca notele bune le poți lua da a îți faci un obicei de mic în a învăța, dacă îți place să descoperi lucruri noi și dacă înveți logic, nu mecanic. Trebuie sa cauți legătură dintre toate informațiile și sa le asamblezi, ținând minte una cu ajutorul alteia. BAC-ul îl iei asa cum vrei, ori copiezi sau apelezi la alte metode de-asta, ori te străduiești mult și înveți bine.

Răspuns utilizator avertizat
| FaraSareDoi a răspuns:

Secretul...nu e un secret. Trebuie să înveţi. Dacă nu înveţi 3 ani la rând în liceu şi te trezeşti în a 12-a că vrei să iei bac-ulcu 10, să ştii că e imposibil. Tinerilor nu le stă capul la carte, să fim serioşi. Tot ce vor e distracţie. Asta se întâmplă şi la cei mai mici ( clasa a 8-a ). Dacă nu înveţi în scoală, nu poţi trece un examen cu note mari.

| SelenaMe a răspuns:

Sa inveti

| GeorgeMihai a răspuns:

Bacu il iei copiind, iar notele bune le iei ca d-na profesoara sau d-nu profesor e prieten bun cu cineva din familie, pile etc. Asa se explica invatamantul scolar din Romania, asta e realitatea din ziua de azi, mai e un mod banii invartesc lumealaughing)

| anonim_4396 explică (pentru GeorgeMihai):

Știi vreun caz concret?