TPU este o sursa buna de informare, unde poti afla lucruri noi, poti sa iti faci multi prieteni si imi place ca sunt reguli stricte
TPU este un portal folositor, raspunde unei nevoi de informare, mai ales pentru tineri. Daca toti utilizatorii ar respecta regulile as avea o parere foarte buna, la momentul actual este numai satisfacatoare. Numai bine!
Parerea mea este ca TPU este o comunitate foarte armonioasa, care le da membrilor ei ocazia sa ii ajute pe ceilalti, dar si sa primeasca raspunsuri foarte utile la intrebari puse de ei. Deci, mie imi place foarte mult!
Mie imi place foarte mult site-ul asta pentru ca daca nu stii ceva pui intrebare si iti raspund ceilalti dar ce nu-mi place este ca se trezesc unii ''mai destepti`` si se rad de intrebarea pusa de tine
Părerea ma despre TPU este că sunt cam mulţi, ca tine, care pun întrebări numa să se afle în treabă. Ai mai şi pus întrebarea la Educaţie şi Cultură Generală. Din câte ştiu eu există un chat pe TPU unde poţi să întrebi tot ce-ţi vine ţie în minte.
Daca nu iti placea intrbarea puteai sa nu raspunzix-(
Eu am o parere foarte buna despre TPU. Am primit multe raspunsuri la care nici nu ma gindeam. E cel mai tare site unde poti gasi raspuns la sute de intrebari... Imi place mult TPU si ma mindresc cu el. Recomand la toti cu incredere http://www.TPU.ro/
TPU este o sursa foarte buna de informare, unde poti afla raspunsul la aproape toate intrebarile + ca descoperi si lucruri noi, de care nu aveai habar...
Super TPU!
bianca întreabă:
Curiosul999 întreabă: