Victor Hugo - mi-a cucerit copilaria; Jules Verne, Mark Twain si Dostoievski, de asemenea. Iar - de la noi, nu numai unu', sunt mai multi autori, precum - Ion Creanga, Mihai Eminescu, Liviu Rebreanu, M. Sadoveanu, Marin Preda, Petre Ispirescu, Ion Slavici, Mircea Eliade, George Cosbuc, Vasile Alecsandri, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Tudor Arghezi, Mircea Cărtărescu, Octavian Goga, N. Labis, etc etc..., dar, in principiu, am iubit operele lui M. Eminescu, George Bacovia, I. L. Caragiale si ale lui Tudor Arghezi.
PS Acum, crescand mare, pot spune ca - am in viziune, pe alti autori.
Mihai eminescu tot trebuie sa dai fundita ca-ti trmite echipa TPU mesaj pe mess :-p
Mark Levy
Daca iti plac cartile comedii-romantice iti recomand SI DACA E ADEVARAT... care are o continuare TE VOI REVEDEA...
Mark Levy nu scrie numai carti romantice apropo
Nu cred ca am un autor preferat, sunt mai multi, dar acum imi vine in minte rebreanu, ca-i de-al nostru
Buna!
Mie imi place de Guy de Maupassant, este autorul cartii Bel-Ami.
Nu vreau fundita.
O zi frumoasa sa ai!
:*
Lucian Blaga, George Bacovia, Mircea Eliade
Margaret Mitchell, Paulo Coelho, Stephenie Meyer, J. K. Rowling.
Destul de greu de spus. Alexandre Dumas, James Clavell, Jules Verne, dar si rusii au o literatura de invidiat! Foarte bine ca nu dai fundita. Ai tu o "fundita" foarte mare ca de la om la om de la mine!
Mai multi, dar acum imi vine in minte cu cat drag si interes citeam si citesc cartile Rodicai Ojog Brasoveanu.
J. K. Rowling, kafka, saramago, paulo coelho, agatha christie. eliade, cartarescu, creanga si eminescu dintr-ai nostri.
Lev Tolstoi este autorul meu strain preferat, iar dintre autorii nostri il prefer pe Marin Preda.
Imi place Paulo Coelho unde se poate citi pe net cartile lui in limba romina? imi place bacovia; blaga; cioran
AdelinRO123123123 întreabă: