A-8a dai examen, teste (mai multe), teze, simulari si la sfarsit...te desparti de colegi, profesori, dna diriginta...e f. greu
Cele mai grele clase sunt a I-a pentru ca atunci inveti sa citesti sa scrii la calculezi si a 5-a pentru ca se schinba total materia o sa fie mai grea si pana te obisnuiesti cu profesori
A 8 deoarece sunt examenele
crde-ma nu stiii ce repede trece cls a 8 si te trzesti in fata cu examenele
Cea mai grea este a 7-a, deoarece materiile sunt foarte dificile, şi lecţiile. Dar, şi a 8-a e destul de grea, cu tăt cu examene, banchet, festivitate şi apoi e greu să decizi toate astea, şi sunt certuri intre colegi, şi multe altele. Sper că te-am ajutat Fundiţă?
Ceam mai grea este VIII doarece atunci se dau si examenele care contin tot ce ai invatat pana atunci, si este de asemenea foarte importanta pentru ca conteaza la liceu.
Clasa a 7-a pentru ca sunt cele mai multe nootiuni si formule si definitii. crede-ma am trecut prin ea.
LOL clasa a V-a grea? atunci e cel mai usor fiindca profesori nu exagereasca cu materia fiindca asteapta sa te acomodezi, veti vedea voi mai incolo.Din propira experienta pot sa spun ca a IV-a e grea (eu sunt in a VII) si a IV-a mi s-a parut cea mai grea fiindca a trebuit sa ma despart de colegi si te invatatoare...am avut grija ca trebuie sa i-au note mari(bine dupa mi-am dat seama ca nu trebuie) si uneori dai examen (daca mergi la clasa de limba sau de mate intensiv). Acum astept clasa a VII si nu stiu cum va vi dar sunt sigura ca va fi mai greu(chimi cultura civica)
A 5-a pentru ca incepi cu tezele si a 8-a pentru ca ai EXAMENULLLL! eu m-am scapt ) de astea
A cincea caci atuncea te obisnuiesti cu profesori si cu notele si cu materile noi eu acum trec in a sasea si iti spun singer ca a fost foarte obositoare clasa a 5c ea de 3 ori mai grea ca a 4tra
Mate -Info]
Pt ca te pune sa tocesti din reu la mate cu teme multe si nu este asa de bine ca la teze iti da 3 subiecte
Si ino iti da testari dupa fiecare 2-3 lectii ma rog depinde i de profesori dr asa este
Funda?
Ceea mai grea este clasa a6aaa si a8a,aolo`materie noua fizica.naspa rau: (((dar daca inveti o sa fie totusi bine
Clasele |-|V sunt usoare apoi de la clasa a V a incepe sa fie putin mai greu dar daca inveti clasele V-V||| o sa ti-se pare usoaare