Bună,
iubitul meu, este singura persoană, din câte cunosc (inclusiv familia), care mă înțelege cu adevărat. știe să mă respecte cum nimeni nu o face, mă iubește cu adevărat, știe să îmi dea un sfat atunci când am nevoie și nu m-ar lăsa niciodată baltă...
Intreaga familie. Nu pot pune superlative cand vine vorba de asa ceva. Nu ar fi normal.Deci familia mea este cea mai importanta.
Am multe persoane importante in viata mea dar cea mai importanta cred ca e mama:X in primul rand pentru ca si eu sunt la fel de importanta pentru ea... dar si pentru ca este fiinţa care mi-a dat viaţă, m-a educat şi format ca om, si sunt foarte mandra de mine si de felul in care m-a crescut. m-a înconjurat cu bunătatea ei maternă, m-a ocrotit cu ajutorul şi sfaturile ei atunci când am avut nevoie, a fost şi va fi întotdeauna acea persoană care ma iubeşte necondiţionat, în care pot avea mereu încredere şi ale cărei braţe vor fi mereu deschise pentru mine, oricâte supărări i-as crea.
Pentru mine, cea mai importantă persoană este MAMA.
Este un lucru absolut minunat să ştii că o persoană te-a purtat în pântecul său, ţi-a transferat toată dragostea, ţi-a dăruit viaţă.
Respectaţi-vă şi iubiţi-vă mamele!
Pot sa spun ca mama.
Ma inteleg ft bine cu ea.
Bn si cu certurile nostre cu tot.
Dar nu stiu.
Dupa mama poate iubitul.
\Cre de asemenea e foarte important :X
>
Parerea mea.
Mama. ea s-a chinuit sa ne nasca si s-a ingrijit de noi cand eram mici, chiar si acum. Funda te rog