| MaRia_1799 a întrebat:

Care este cea mai mica medie cu care se intra la liceul Sf. Sava?[funditaon the phone

Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Dacă vorbești de liceul Sf Sava din București, care în vremurile lui de adevărată glorie, se numea pe atunci liceul Nicolae Bălcescu, și era unul dintre cele mai bune licee din țară și atunci se intra cu note foarte mari, la acest liceu.
Notele astea foarte mari de acum, sunt umflate în dușmănie, și nu reflectă nici o realitate reală.
Eu am dat examen adevărat, să intru la liceu, și am absolvit liceul N. Bălcescu din București, și nu am nici o treabă cu actualul liceu Sf. Sava, dar din 39 de elevi, câți eram în clasă 39 au terminat câte o facultate, și se dădea examen adevărat ca să intri la facultate, nu tâmpenie cu dosare și cu media de la bac. cum este acum.
Fostul liceu N. Bălcescu era atunci, un liceu foarte bun!
Bănuiesc că actualul liceu Sf Sava nu este nici la glezna broaștei în raport cu fostul liceu N. Bălcescu.

1 răspuns:
| yhsay a răspuns:

Uite link pentru liceul din Bucuresti, ai toate mediile pentru toate specializarile : http://rep1-adm2011.cloudapp.net/Pages/SpecPerLic.aspx?Jud=10&Lic=481