| Areddo a întrebat:

Care este cea mai usoara postliceala? Spuneti-mi va rog si mie un profil de postliceala mai usor,mai accesibil mai abordabil fiindca nu mai am randament intelectual mare ca altadata, din cauza unor probleme de sanatate(si nu doresc la nimeni asa ceva), Ce specializari ar mai fi mai abordabile d.p.d.v al dificultatii? Dintre toate tipurile de postliceala care este cea mai usoara/accesibila/abordabila? Sa nu presupuna foarte mult stres ca si asistenta medicala.Poate nu foarte usor dar macar accesibil cat de cat. Fara raspunsuri in batjocura va rog.Dau funda pentru ajutor.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista postilceala mai usoara sau mai grea, toate dureaza 3 ani, in care trebuie sa mergi zilnic la scoala, sa faci cursuri, sa dai examene, lucrari si teze si se invata pe rupte, ca altfle nu-ti iei diploma de specializare.
Daca nu mai ai chef de scoala si nu mai poti da randament, atunci cauta-ti un job fizic, unde esti solicitat doar fizic, nu si intelectual si nu mai pierde timpul inutil.
Stiu destui care au renuntat la postiliceala dupa 1-2 ani, unde au mai dat si o gramada de bani si nu au mai vrut sa invete.