| Areddo a întrebat:

Care este cea mai usoara postliceala? Spuneti-mi va rog si mie un profil de postliceala mai usor, mai accesibil mai abordabil fiindca nu mai am randament intelectual mare ca altadata, din cauza unor probleme de sanatate(si nu doresc la nimeni asa ceva), Ce specializari ar mai fi mai abordabile d.p.d.v al dificultatii? Dintre toate tipurile de postliceala care este cea mai usoara/accesibila/abordabila? Sa nu presupuna foarte mult stres ca si asistenta medicala. Poate nu foarte usor dar macar accesibil cat de cat. Fara raspunsuri in batjocura va rog.Dau funda pentru ajutor.

1 răspuns:
| Bondarel99 a răspuns:

Cred ca nu trebuie sa cauti cel mai usor profil de postliceala ci cea mai usoara postliceala. Adica daca e sa luam exemplu profilul de asistent medical, am vazut postliceala in care elevii se duc zi de zi la cursuri si in stagiile de practica si mai si invata. Am vazut si posliceala in care elevii se duc de 2 ori pe luna si putin la practica, iar examenele le trec foarte usor, pentru ca dau bani si li se permite, unele scoli fiind in criza de elevi.
Dar daca vrei sa faci ceva si nu sa pierzi 3 ani degeaba, gandeste-te la ceva din care sa si inveti pentru ca eu nu vad ce ai putea invata daca te duci de 2 ori pe luna. La sfarsit primesti o diploma, dar daca te duci sa te angajezi la spital si nu stii sa pui o perfuzie, te zboara imediat de acolo (am dat un exemplu, e valabil si pentru alte domenii cum ar fi farmacia, economia si ce alte domenii mai sunt).
Si depinde si ce e mai accesibil pentru TINE ca nu toti oamenii sunt la fel. Daca tu nu te descurci deloc la mate, e inutil sa iti recomand ceva pe economie.