Cand am fost in america latina la taica-meu si cand inca eram deasupra oceanului ne-au anuntat ca a izbucnit un incediu la bord si trebuie sa ateriza de urgenta.norocu nostru ca aproape traversasem oceanu si am aterizat pe undeva prin chile.
Cand ma intorceam intr-o noapte de la o repetitie si in apropierea unui pod mi-a iesit in cale un caine mare si negru...Nu era agresiv, dar eu tocmai citisem Cainele din Baskerville-de Arthur Conan Doyle...
Un accident de masina...impact la 135km/h, dar inca mai traiesc
spre nefericirea unora
Ahh...crunta experienta.In excursie cu gasca de nebuni. Locatia de vis, cazarea OK insa cand a venit timpul ca eu sa ma dau jos din autocar (si purtam si fusta) un coleg m'a impins de pana si turul fustitei s-a intors pe dos si aproape ca era sa si vomit pe acolo.
P. S De atunci nu mai port fuste
Dupa trei zile ne dormite si o luna de zile de chin cu o masea am hotarat sa merg la stomatolog.Cand am lesinat pe masa de la dentist si dentista m-a luat la un dos de palme, ca mi-am revenit de urgenta la cate palme mia tras, am avut urmele palmele ei cam doua zile si o urasc si acum...de-si am ales un cabinet particular...
cand urcam pe munte si mi-a trecut pe langa ureche un bolovan de marimea capului meu si l-am auzit cum vajaia. Dupa aia a fost fain ca adrenalina si-a facut treaba si ma credeam zmeu' zmeilor
Cand am stat in italia pentru 5 ani de zile.In o zi de marti ma grabeam cu masina la munca, eram pe autostrada si eram in criza de timp, aveam peste 180km/h si la 1 momendat a explodat cauciucul dreapta fata, eram 5 persoane in masina, aia da spaima.Mai ales ca 1 din spate a lesinat cand a auzit ca a explodat cauciucul si 1 a strigat valeu murim((((((((
walika6699 întreabă: