Am trantit toata mobila de sufrageri cu tot cu tv
Si dupa am fost pedepsita.
Buna
imi aduc aminte ca ai mei parinti au trebuit sa plece de urgenta in partea Bacaului imediat dupa ce am taiat porcu, m-au lasat la nasii mei de botez, eu am venit pe furis acasa, am spart geamu si am intrat in casa sa fur o bucatica de sorici cred ca aveam 6 ani faza traznita este ca nu am recunoscut
O zi frumoasa sa ai
• Am fost o fire sictirită. Nu cred că am făcut multe idioţenii.
Dar, presupun că se pune atunci când am urcat câinele bunică-mii pe acoperiş.
Am dat cu spray lacrimogen la scoala. Era 7 seara, trebuia sa iasa toti, am scos spray-ul si am dat la intrare in scoala, dupa administratorul scolii a trebuit sa stea sa aeriseasca 1 ora, 2 clase))). A venit, apoi politia a doua zi la scoala sa vada ce s-a mai intamplat, a aflat ca ar fi dat cineva cu spray, si a dat cineva vina pe mine din alta clasa, dar noroc ca am cativa colegi de treaba si au spus ca nu am de unde sa am eu asa ceva. A dat vina pe altcineva, dar nu i-a facut respectivului nimic, si nici mie. Doar o colega si un coleg stia , bine a mai aflat inca cineva, dar noroc ca era de treaba si nu a spus nimic. Sa nu faci asa ceva, daca te stie toata lumea baiat cuminte si la locul lui, merita incercat, dar tot zic sa nu faci, e destul de periculos si din cate am auzit ca e o amenda destul de mare ).
Am facut multe smecherii in generala, multe doar stiute de mine, dar inca nu am terminat si mai timp de cateva . Generala e cea mai smechera perioada a scolii, si cand ma gandesc ca mai sunt 4 luni…
Am fost la bunica-mea si am scos cenusa din soba. A nu se intelege ca am vrut sa o ajut, ci am imprastiat-o prin toata camera
Pfui. As putea sa-ti scriu o carte. Hai sa-ti spun pe scurt cateva. Am avut o prietena foarte buna in copilarie.
Eu si cu ea ne-am jucat intr-o masina Aro mai veche, stand in fata am vazut ca curge ceva ulei, nu stiam ce e, ne jucam cu chibriturile, un domn ne-a observat de pe geam, a zis sa iesim repede din masina, asa am si facut.
Intr-o alta zi ne-am dus in cimitir si am luat flori si lumanari de pe mormant, ne-am dus la o casa care era in constructii, intr-o camera am asezat toate lumanarile pe jos, coroanele pe sus agatate, am aprins lumanarile. A venit gazda, noi ne-am speriat foarte tare, am plans, a sunat la politie, a venit politia. Ne-a dus acasa cu cateva coroane si lumanari, cert eu m-am speriat foarte tare, ce o sa zica ai mei, stiind ce ma astepta acasa o bataie din partea tatalui meu de ce am facut lucrul acesta. Tatal prietenei mele nu i-a facut nimic, au inceput sa rada etc.
Intr-o zi ne-am jucat barba oarba intr-o piata eu, ea si sora ei. Mi-a pus un sac de rafie pe cap, era gaurit, am vrut sa vad ca sa nu ma impiedic sau ceva, m-a dus intr-un colt, unde crezand ca este noroi, era canal cu rahat. Eu am picat acolo, noroc ca sora prietenei m-a prins de un picior, prietena a strigat dupa ajutor. Eu intre timp eram in canal, nu reuseam sa ma ridic, de ce ma tot coborea in jos. Era un domn in preajma, si m-a tras afara. Dumnezeu exista, astazi nu mai eram in viata!
Multumesc ca m-a salvat.
Astazi, imi amintesc cu drag tot ceea ce am facut in copilarie, chiar si lucrurile acestea. Nu stiu daca e de ras sau de plans. Zambesc si merg mai departe.
Aveam 5 ani cred şi mă jucam cu nişte prieteni afară. Nu ştiam unde să mă ascund şi din întâmplare am luat un maxi-taxi şi pe la stația din Crâng mi-am dat seama ce bullshit am făcut. Şi m-am plâns să oprească şoferul pentru că îmi era frică. Of, of.