| DulcePaSsion a întrebat:

Care este cheia fericirii tale? familia sau banii ? cat mai multe argumente.

Răspuns Câştigător
| dracusoru24 a răspuns:

Eu am trait clipe groaznice de saracie si clipe de bogatie si familiei mele nu iá ajuns sa se uneasca insa asta nu m'a oprit sa cred ca familia este mai importanta decat niste hartii. Familia nu poate fi cumparata atunci cand exista dragoste(incredere si comunicare). Si banii iti aduc fericire, o sa ai unde sa te plimbi, ai sa ai cu ce sa iesi prin cluburi de fite, ai sa ai bani de toale si etc. Dar cat de fericit te vei simtii in jur cu prieteni care iti stau in jur pentru ce ai nu pentru ceea ce esti. Daca nu vei mai avea bani tot familia isi va avea bratele deschise pentru tine. Crede in familia ta si puterea ei de a depasi orice obstacol si cu siguranta vei fi mai fericit si mai implinit.

4 răspunsuri:
| babyblue a răspuns:

Intr-adevar, familia este mult mai importanta. Dar, daca nu ai avea bani, ati mai fii o familie fericita?

| blue95 a răspuns:

Familia pentru ca sunt cele mai importante persoane. Familia face cat zeci de mii de saci de bani.Banii nu sunt asa de importanti.Degeaba ai bani, daca nu ai o familie, cu care sa ii imparti.

| mary123 a răspuns:

De foarte multe mi-am spus ca daca am fi avut o stare materiala buna n-am fi fost o familie asa cum suntem astazi. Din punctul meu de vedere familia este cheia fercirii, pentru ca eu m-am simtit mereu bine alaturi de parinti, si stiu ca am ce invata de la ei. Banii sunt doar un bonus, ceva in plus pe langa dragostea familiei.

| Vladutz11_1149 a răspuns:

Poi eu zic ca familia e cea mai importanta in viata nu banii!~Funda~ te rogggg!