Corigent-ramai la o mateerie si dai un test in toamna
repeten-repti inca o data anul.(de ex. cls a 5)
sper ca te.am ajutat. funda?
Repetentul - repeta anul
Corigentul - are media 4 la o materie si trebuie sa dea un test de corigenta pentru a trece anul.
Bafta
Corigent este un elev care, la încheierea anului școlar, nu a obținut notă de trecere la una sau două materii și care urmează să dea toamna, din nou, examen la materia sau materiile respective
Daca e corigent la 3 materii sau mai multe ramane repetent.
Fundita
Repetent inseamna sa repeti inca o data o clasa, asta daca la sfarsitul anului esti corigent la 3 materii sau daca in toamna nu treci corigenta.
Corigent inseamna ca ai la o materie media 4.
Sper ca te-am ajutat:*
Corigent=vii in vara sa te treaca (sau sa nu te treaca) profesotul.
repetent=repeti anul
sper ca ai inteles
Da nici eu nu inteleg asa bine da cred ca e cam asa:
Corigent ramai la unele materii...si trebuie sa dai examen de corigenta daca ti-a iesit media (pe cele 2 sem) 4/ 4.50
iar Repetent: cred ca daca nu treci nici te examen de corigenta atunci ramai repetent, sau daca ai ramas corigent la 3-4 materii. Atunci trebuie sa repeti clasa din nou. Repent poti ramane si din cauza absentelor (f multe)
sper ca te-am ajutat...Eu asa am inteles cand mi-o explicat ceva colege
Corigent inseamna sa ai media la un obiect(materie) sub 5, iar repetent inseamna sa repeti anul si de obicei se intampla pentru 3 corigente...sau cazuri speciale. Sper ca ai inteles!
Corigentul are media mai mica decat 5 la maxim 3 materii. Acesta poate da examenul de corigenta in toamna, avand sansa de a promova si de a urma cursurile in urmatorul an. Un elev care are mai mult de 3 corigente este automat repetent, ceea ce il obliga sa repete anul.
Corigent esti atunci cand ai pe ambele semestre sub media 5 la o materie. repetent esti atunci cand ai peste 3 materii inclusiv la care esti corigent. (daca esti mai mica si esti obisnuita cu FB/B/S/I - e acelasi lucru doar ca ai "i" in loc de 4) succes
Corigent esti cand nu treci la o materie.
Repetent esti cand ai 3 materii la care esti corigent, prin urmare, nu treci clasa.
Pai repetent inseamna ca nu treci clasa si corigent inseamna ca trebuie sa dai examen la obiectul la care ai fost corigent adica in toamna
Pai repetentu repeta anul (daca a ramas la mai mult sau peste 2 materii)
si corigentul e cel care are 2 sau 1 corigenta(medie sub nota 5)
dar corigentul poate ramane repetent daca nu trece examenul de cotigenta!
Corigent inseamna ca nu ai avut media anualta peste 5 la o materie. Poti fi avea p un semestru media 4 iar pe celalat 6, dar daca nu vei da corigenta (un test) in toamna. Daca esti corigent la minim 3 materi deja esti repetent si vei repeta anul. De asemenea daca nu ai frecventa poti de asemenea sa repeti anul.
Corigent ești la o materie. Dacă treci pe toamnă, e ok. Dacă nu, rămâi repetent. Repetentul e de 3 x corigent, sau un corigent care n-a trecut în august de examen. Repetent, corigent, repetent, corigent.
Corigent= elev care nu a obtinut nota de trecere la una sau doua materii si care urmeaza sa dea toamna,din nou examen la materia/materiile respective
Repetent= elev care repeta o anumita clasa, un an de invatamant, deoarece nu a obtinut note de trecere.
Cand esti corigent adica ai media sub 5 trebuie sa mergi in toamna sa dai un test pentru a te trece si daca nu il treci ramai repetent adica repeti anul
A ramane corigent inseamna ca nu ai trecut la ceva materie(avand media 4.50 sau mai mica la acea materie). si atunci inseamna ca vei merge le toamna la ceva examen de trecere pentru acea materie iar daca la acel examen nu vei trece inseamna ca ramai REPETENT(adica mai repeti odata clasa) dar mai poti ramane repetent daca ai ramas corigent la prea multe materii! intelegi?
Bun asta-i simplu repetent inseamna ca repeti tot anul si repetent vei fi daca ramai corigent la 3sau mai multe materi
iar corigent inseamna ca nu ai trecut la o materie adica nu ai obtinut nota de trecere care este de 5 priceput
o da daca ramai corigent pe primul semestru poti sa te scapi daca o sa iei 6 in al doilea semestru ok
Buna!
O luam cu inceptutul, daca esti corigent, ai media sub 5 la o singura materie maxim 2 si dai examen in vara cu profu de la clasa.
Daca esti repetent, tot corigent esti, numai ca esti corigent la 3 materii, si repteti clasa.
Sper ca te-am ajutat
Repetent : Repeta anul. Si corigent : Da o proba in vara. Daca ia corigenta trece anul.
Pai cand esti repetent nu treci clasa, si cand esti corigent trebuie sa scoti pe celalat semestru cat sa-ti iasa media 5, daca ramai corigenta la 3 materii esti repetenta
Corigent = media sub 5 la o materie
si daca ai 3 corigente = repetent = repeti anul sch
fundita
a fi corigent inseamna a avea media sub 5 la o materie si a fi ascultat in toamna pentru a putea trece iar a fi repetent inseamna sa ramai corigent la 3 materii sau sa nu treci la una in toamna si sa repeti clasa
Corigent poti fi doar la unul sau 2 obiecte si inseamna sa nu iti iasa media la acele obiecte si sa trebuiasca sa dai un test pe 1 sept. din toata materia din anul acela si daca nu-l treci ramai repetent adica repeti clasa dar poti ramane repetent si cand nu iti iese media la 3 sau mai multe obiecte
Nechifor_Denis_2002 întreabă:
ShacPaul întreabă: