| ferefe a întrebat:

Care este diferenta dintre bou si taur?

Răspuns Câştigător
blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Taurasul e potent, iar boul e castrat.

20 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Am sa incerc sa raspund macar la jumatate din intrebare dar printr-o anecdota.Se spune ca un circ ambulant isi terminase reprezentatia intr-un sat, cand una dintre zebre s-a imbolnavit.Veterinarul a hotarat ca zebra are nevoie de odihna si dupa doua zile zebra s-a insanatosit si a inceput sa se plimbe printre celelalte animale din sat.Cand a intalnit o gaina, a intrebat-o:"Eu sunt o zebra, tu cine esti?""Eu sunt o gaina"-raspunse gaina.:"Si ce obisnuiesti sa faci?""Scurm prin pamant si dau oua"Zebra a plecat mai departesi a intalnit o vaca:"Eu sunt o zebra. Tu cine esti?'"Eu sunt o vaca" i-a raspuns vaca."Si tu ce faci?""Mananc iarba si dau lapte". Apoi zebra intalneste un taur:"Eu sunt o zebra, tu cine esti? Eu sunt un taur>""Si tu ce faci?"Ce fac -a mugit nervos taurul. Ei bine, da-ti jos imediat pijamalele astea, si iti arat eu ce fac!'"

carla
| carla a răspuns:

Care este diferenta dintre un taur si un bou?
R. Taurul poate deveni tata, pe cand boul numai unchi.hee hee

cristian
| cristian a răspuns:

Boul trage la jug iar taurul trage la vacuta.Pa cuvant.

| wizard_cristi a răspuns:

Taurul le are, boul a fost bou si a ramas fara ele.

| scriitor a răspuns:

Boul este taurul castrat, cel care nu mai poate face sex cu văcuţa pentru că nu deţine "instrumentele" necesare.

| scriitor a răspuns:

O pereche de testicole taurine. laughing

| astertix09 a răspuns:

E banc nu? Știu răspunsul
Taurul f... e face treaba și boul plătește

Alte răspunsuri
| maria a răspuns:

Boul, boi, s. m. : Taur castrat, cu talia mai mare decât a vacii, folosit ca animal de tracţiune şi mai ales pentru carne (Bos taurus). Bou sur = bour. Expr. A nu-i fi (cuiva) toţi boii acasă = a fi rău dispus. S-a dus bou şi s-a întors vacă, se spune despre cineva care n-a reuşit să înveţe nimic, care nu s-a lămurit. A scoate (pe cineva) din boii lui = a enerva (pe cineva). Epitet injurios la adresa unui bărbat. 2. Compuse: bou-de-mare = peşte marin mic, de culoare cafenie sau cenuşie-închis, cu capul gros şi lătăreţ şi cu ochii aşezaţi în partea superioară a capului (Uranoscopus scaber); bou-de-baltă = a) nume dat la două specii de broască, una având pe pântece pete roşii (Bombinator igneus), iar cealaltă pete galbene (Bombinator pachypus); buhai-de-baltă; b) pasăre de baltă cu ciocul lung şi ascuţit, galbenă-verziue pe spate, cu capul negru şi cu gâtul alb; buhai-de-baltă (Botaurus stellaris); c) (şi în forma bou-de-apă) gândac mare de apă de culoare neagră, cu picioarele acoperite de peri deşi şi lungi şi adaptate la înot (Hydrophilus piceus); bou-de-noapte = bufniţă; boul-lui-Dumnezeu sau boul-Domnului = a) rădaşcă; b) (şi în forma boul-popii) buburuză. – Lat. bovus (= bos, bovis). Sursa: DEX '98
TAUR, tauri, s. m. 1. Mascul necastrat din specia taurinelor, cu capul mare, pielea groasă, părul de pe frunte lung şi adesea creţ; buhai (Bos taurus). Expr. A lua (sau a prinde) taurul de coarne = a înfrunta cu îndrăzneală o dificultate, a lua lucrurile pieptiş. 2. (Entom.) Rădaşcă. 3. (Art.) Constelaţie boreală în dreptul căreia trece Soarele între 21 aprilie şi 21 mai. Al doilea dintre cele douăsprezece semne ale zodiacului. – Lat. taurus. Sursa: DEX '98

| alinuta23 a răspuns:

Taurui mai destept... iar boul i prost rau...

| bubu_7778 a răspuns:

Pai taurul are organele genitale si poate face sex cu o vacuta iar boul este castrat si este folosit pentru tractiune

| carmen_5367 a răspuns:

Excluzand persoanele de fata era o gluma cica bou esti tu si taur este ala care are treaba cu nevastata. iar raspuns la intrebare este acelasi lucru bou si taur sunt sinonime

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenta ditre un taur si un bou este ca boului îi lipseste ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buhai

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenta este ca boul nu are coarne, si taurul are!

| gege a răspuns:

Bou e taurul mai tanar.asta e o explicatie...sau bou e fostul meu si taur e o zidielaughing a doua explicatie, cea mai buna!

| Simon_Ioan_1955 a răspuns:

La taurine masculii se rasucesc(modalitatea de castrare)dar nu se extirpa testiculele, se rasucesc si in timp ele se atrofiaza.

Întrebări similare