| neconectat99 a întrebat:

Care este diferenta dintre - Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei si Ingineria Sistemelor? Vreau sa dau la un profil unde unde este inclinatie mai mult spre programare, eu lucrez cu program bun 12-24 si 12-48 si am vazut ca sunt la ff

Răspuns Câştigător
| Feri5 a răspuns:

Calculatoare = partea tehnică + ceva programare
Tehnologia Informației = nu înveți programare, dar înveți lucrul cu Office, ceva despre Windows, etc. Tot ce este pe calculator ce nu presupune programare sau foarte puțin.
Ingineria sistemelor = verifică și repară calculatoare și sisteme de calcul...

2 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Dai funda unuia care bate campii SERIOS
calculatoare inveti mai mult hardware

"Tehnologia Informației = nu înveți programare, dar înveți lucrul cu Office, ceva despre Windows"

pe dracu cu MULTE SPUME
IT (information tehnology = tehnologia informatiei) e o UMBRELA care acopera o tona si jumatate de idei si slujbe, de la administratori de system (cei care fac lucrurile sa mearga) pana la programatori, designeri, security experti, etc. etc. etc.
aproape orice slujba la care poti sa lucrezi de acasa daca ai un calculator si internet poate fi categorisita ca IT

insa, da, stiu, ai pus intrebarea acum 7 ore in mijlocul zilei si nimeni in afara de Feri5 nu a catadicsit sa iti raspunda, si asta e adevarat tongue

| neconectat99 explică (pentru Zuzu1991):

Iti dau funda verbala cu multa apreciere...mss