| ruxi1728102 a întrebat:

Care este diferenta dintre o functie indefinit derivabila si cea derivabila de ordinul n, avand in vedere ca la cea indefinit derivabila in definitie scrie ca este derivabila de oridinul n pentru orice n

Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

O functie derivabila de ordinul n este doar cand n este stabilit distinct, adica are o valoare anume. Cand functia este indefinit derivabila n poate lua orice valoare, teoretic o infinitate de valori. Sper ca am fost de folos. Succes!

5 răspunsuri:
| karlikuicsddd a răspuns:

Iara va faceti nene tema pe site?! Pentru DUMNEZEU ca vad ca nu intelegeti, copii redardati. TEMELE nu se fac pe TPU!

| ruxi1728102 explică:

Definitia spune: o functie este derivabila de ordinul n daca este derivabila de ordinul n-1, iar derivata sa de ordinul n-1 este la randul ei derivabila
iar o functie este indefinit derivabila daca este derivabila de ordinul n
care este diferenta dintre cele doua

| andreea_6675 a răspuns:

Karlikuu, nu stiu cati ani ai, (dupa raspunsul tau, banuiesc ca nu prea multi); atata timp cat nu stii despre ce e vorba si nu ai o informatie folositoare in legatura cu subiectul deschis, nu are rost sa intervii aiurea, poti sa te faci de ras in alta partewinking

| karlikuicsddd a răspuns:

Acuma de ce ii iei apararea? laughing Sau esti chiar tu si iti faci 100 de conturi ca sa te dai smecherabatting eyelashes? Get a life!

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Oke, dacă am înţeles eu bine cum stă treaba şi dacă mai "gâdil" teoria de a 11-a, îţi pot spune că o funcţie derivabilă de ordinul n, atunci când o vom deriva de n ori va deveni o funcţie nederivabilă (sau 0, cred), însă o funcţie indefinit derivabilă va putea fi derivată de oricât de multe ori, aceasta va rămâne în continuare derivabilă.
@Karlikuu Asta nu e temă. Doar nu a înţeles ceva din teorie şi voia să se lămurească.