Eu sunt pe profil de mate-info intensiv si in a 9 a aveam 4 ore de info si 2 de T. I. C.(tehnologia informatiei si comunicarii), 3 ore de fizica si 4 de mate. Cei de la simplu aveau 2 ore de info si parca 2 ore de T. I. C., 2 de fizica si 4 de mate.
La mate info intensiv faci mult mai multe ore de matematica si info decat la simplu
Mate info intensiv poate fi intensiv informatica- mai mult cu o ora sau doua de info decat cel simplu, mate info intenziv engleza/germana/franceza mai mult cu 2 ore de limba respectiva
La mate info intensiv ai mai multe ore de mate sau de info, in functie de ce ai optat.intensiv mate sau intensiv info
bafta!
La mate info intensiv faci mai multe ore de informatica si sporeste anual numarul lor.
la mate info simplu numar lor este mai mic, dar nu stiu daca mai creste
La intensiv faci de mai multe ori pe saptamana o materie.
De ex : mate-info intensiv informatica inseamna : 4 ore matematica si 5 de informatica.
Eu eram intensiv eng. dar e acelasi lucru.
Diferenta consta in numarul de ore : la intensiv numarul de ore saptamanale este mai mare
Probabil faci un numar mai mic de ore la mate info simplu. la intensiv s-ar putea sa fie vorba si de o lb straina, ex: engleza
Păi există mai multe profiluri de mate-info. Partea cu intensivul diferă pentru că există:
mate-info intensiv info
mate-info intensiv fizică
mate-info intensiv engleză
etc.
Profilurile de mate-info intensiv info/fizică/engleză/etc. au mai multe ore din acea materie de intensiv, față de profilul de mate-info simplu.
Diferentza dintre profilul mate info intensiv si mate-info este aceea că la acest profil(intensiv) sunt f multe optzionale de matematica si informatica!
Nu exista mate info simplu... exista mate info intensiv info, mate info intensiv engleza si mate info intensiv franceza.
Maya_3468 întreabă:
anonim_2187 întreabă: