anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este diferenta intre un lup si un caine?

Răspuns Câştigător
| Fazanu a răspuns:

Nu sunt mari diferente la organe, doar faptul ca lupul are organele mai mari si mai dezvoltate decat cainele, are un apetit mai mare pentru vanat

14 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Lupul la luna latrabig grin

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Cainele este obisnuit cu omul, pentru ca traieste cu omul in fiecare zi. Lupul este un animal salbatic. Deci e o diferenta de la cer la pamant. Dar ce intrebare e astabig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lupul tine cu Petrolul Ploiesti, AS Roma sau Lazio, pe cand cainele e dinamovist.

| Fazanu a răspuns:

Lupul este mai mare, prezinta o singura culoare, are urechile mai lungi si ascutite, coada mai lunga, ochii orientati oblic si mai apropiati, privirea crunta.

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Lupul este salbatic, este mai suplu, corpul mare, coada uriasahee hee, este un bun vanator, hmm, e si carnivor?tongue. e mult mai rapid si fioros. Dar cainele poate fi si mic love struck e domestic, nu e la fel de rapid, e mai dragut love struck nu are botul ala asa de marebig grin intelegi?thinking Cauta si tu pe google imagini, si vei vedea care sunt diferentele happy sau cauta si pe google web, pentru informatii tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma refer la diferente biologice, la organe!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Singurul animal nobil prin excelenta este lupul.Ramine fidel principiilor lui. S-a incercat domesticirea lui fara rezultat.Chiar daca pare prietenos, prietenos este cit se poate de salbatic.Accepta omul in anumite imprejurari dar nu il tolereaza la nesfirsit pe cind ciinele isi pleaca capul umil...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar ca organe nu se difera de ciine decit ca are coloana in zona gitului mult mai rigida ca la ciine astfel incit nu poate intoarce capul decit pe jumatate.

| papatukjatlekjulk a răspuns:

E, nu trebuia sa imi dai "nefolositor" pentru ca nu e vina mea ca tu nu ai explicat bine intrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pt alexandra1995 ti-am dat nefolositor k ai intrebat "ce intrebare e asta?"...in momentu de fata eu st cel care pune intrebarile aicitonguelaughing

cami
| cami a răspuns:

Coltii, membrele, scheletul.

| smaranda_1873 a răspuns:

Unul e animal salbatic si altul animal domestic... instanctul de vanat si de simt nu cred tot asa de puternic dezvoltat ca la lup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lupul difera de caini la statut corporal la ochi si are pot ascutit uni caini nu difera prea mult de lup cum ar fi ciobanescul german numit si caine-lup

| rim a răspuns:

1).Lupul are la picioarele din spate doar 4 gheare, ii lipseste acel pinten.2)In ceea ce priveste dintii, lupul are doua rinduri de canini.

Întrebări similare