aqualuna
| aqualuna a întrebat:

Care este, după părerea voastră, personajul negativ perfect? Cel mai rău, meschin, odios, abject, etc al tuturor timpurilor? Şi mă refer la cărţi şi filme, nu la viaţa politică.

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Imi vine in minte imaginea spanului din Harap Alb. Cred ca cel mai meschin om este acela care este prefacut. Multi oameni isi pun increderea in mainile unor asa zisi prieteni care ii tradeaza cand se asteapta mai putin.

nony
| nony a răspuns:

Jig Saw. Intruchiparea perfectiuni raului.

| Razvan a răspuns:

Abosolut toate personajele negative au defectele enumerate mai sus. Daca ca ar fi sa aleg unul singur acela ar fi bineinteles Hitler, personaj de film, de carte si om politicbig grin

| oz a răspuns:

Joker(batman), Keiser Soze(usual suspects), Stansfield(Leon)Hannibal Lecter(hannibal)Jig Saw(saw)Darth Vader(star wars)...

| dandelion a răspuns:

Diavolul! 100%! Chiar dacă se va răscula împotriva ta toată mafia planetei- nu e chiar atît de rău, dar dacă o va face diavolul- e foarte si foarte strasnic! Serios! Uneori lumea îl subestimează!

| Brigitta a răspuns:

Care imi vin acum in minte: Cruella de Vil din 101 dalmatiei; Sauron din stapanul inelelor... ma mai gandesc big grin

| JesterRO a răspuns:

Mojo Jojo.

| JesterRO a răspuns:

Jigsaw e doar un personaj care incearca sa transpuna raul in bine...nu omora pentru un scop rau. Dimpotriva.
In al doilea rand, nu omora oameni nevinovati sau morali...decat in unele cazuri "se omorau singuri". in fine, oricum, destept personajulhappy

| Piscotel a răspuns:

Stănică Rațiu din Enigma Otiliei.
Exemplar a fost jucat personajul ăsta de Gheorghe Dinică (:-

| I.Love.Football a răspuns:

Norman Bates - Psycho... diabolic pur!

| CookieșiParty a răspuns:

OMUL,OMUl omul omul.El polueaza darul lui Dumnezeu.Vaneaza animale, distruge copacii.OMUL este cea mai odioasa creatura.Va spun un exemplu odios:
Ex.:Basescu.Boc.Udrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hagi tudose.al mai... din toti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu consider ca hagi tudose e un personaj negativ. doar ca are multe defecte. asta e o intrebare foarte buna, care da de gandit. momentan m-ai luat pe nepregatite si nu imi vine nimic in cap laughing>. dar ai un 10 de la mine happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram mica am vazut Bambi si acolo animalele fugeau la un moment dat din padure pentru ca OMUL venea sa vaneze.era atata tensiune, iar mama lui Bambi a fost definitiv impuscata.
de pe atunci m-am prins ca OMUL e personajul negativ odios si abject al tuturor timpurilor.
Mai tarziu am mai citit, am mai vazut filme, m-am lasat impresionata de tablouri in cateva expozitii de referinta(si un tablou semnat Bosch m-a pus rau de tot pe ganduri avand in centrul sau o creatura diabolica marca Bosch)dar de peste tot OMUL iesea "triumfator" in clasamentul despre care tu vorbesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si bau-bau, este odios si abject.fiindca este primul despre care auzim si in inchipuirea noastra de copii este asa cum ni-l inchipuim fistecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daa, de mangaie? ati auzit? mi-a terorizat copchilaria cativa ani buni.nu facea nimic, statea atarnata la streasina vecinului da -mi era frica tare de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm...mama vitrega din ''Alba ca zapada''laughing)e de-a dreptul infricosatoare.Serioshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cardinalul Richelieu.

| iness a răspuns:

Lupul din Scuita Rosiesmug laughing) Glumesclaughing) big grin.
Pai.Acel "Bau-bau fantoma" din Scary Movielaughing)).