| .::CyBeR::. a întrebat:

Care este formula pentru aflarea diagonalei dreptunghiului?

Răspuns Câştigător
| just0stefana a răspuns:

Nu este o formula!
Daca stii o lumgime si o latime o poti afla cu teorema lui Pitagora!
Diagonala o pui ca ipotenuza, iar lungimea si latimea le pui ca cele 2 catete ale triunghiului dreptunghic!
Mult succes! daca nu mai stii ceva da-mi un mesaj privat si te ajut cu placere! mai stiu si eu ceva, chiar daca sunt mai mare!happy

51 răspunsuri:
| Stanila_Adrian_1997 a răspuns:

Daca nu stiti exact nu va bagati. D(patrat)=a(patrat)+b(patrat)+c(patrat) si cea a cubului este egala cu latura radical din 3

| 101097 a răspuns:

Cu pitagora de ex. happy.

| Cosmin_Stefan_1997 a răspuns:

Stanila formula aia este la paralelipiped ce dreptate are anonim cati fraieri pe lumea asta si care a, b, c, mah hai sa nu ne mai ceratm ca eu stiu de 1000... * mai multa mate decat tine

| Cosmin_Stefan_1997 a răspuns (pentru maria7594750):

Ce ai spus tu e imposibil sa faci numai daca scrie in problema ca o latura este de doua, trei ori mai mare decat cealalta sau iti da aria

| Alexandra_musel_1997 a răspuns:

D=radical di l la a 2+L la a 2

| theoo_1807 a răspuns:

Diagonala dreptunghiului= radical din lungime la a doua + latime la a doua

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns (pentru madytza_9596):

Asta e la patrat

| Forev3rAlone a răspuns (pentru oxaanelu):

rolling on the floor) ba are

| CryChristiAN a răspuns (pentru Stanila_Adrian_1997):

Vezi ca faci praf matematica( de clasa a 6-a). Ce-ai zis tu cu a patrat + b patrat + c patrat este formula pentru diagonala paralelipipedului dreptunghiului, si nicidecum a dreptunghiului.

| Istrate_Marius_Ciprian_1998 a răspuns:

Includeo intr-un triunghi si apoi foloseste teorema lui pitagora

| IulianWiss a răspuns:

Gresit.este si o formula. daca nu stiti nu vorbiti. Radiacal din lungime la a 2 a +latime la a 2 a

| Allexxxxxxxxxx a răspuns (pentru oxaanelu):

rolling on the floor). Bahhh` da esti destept rau straight face. Cum sa nu aiba diagonala? raised eyebrows Cu cine ai facut matematica? smug Cu Doamna de servici?hee hee

| AndraaP a răspuns (pentru beatrice2):

Te crezi asa sarcasticahappy daca era sa-l ajuti nu stiai, dar tu vorbesti la misto.

| monikdragutza a răspuns (pentru midnight):

Teorema e grezita ip la a2a= cateta 1 la a2a + cateta 2 la a2awinking

Alte răspunsuri
| DizzyRawrr a răspuns (pentru beatrice2):

Explică-mi şi mie, dacă îţi dă un pătrat cu latura de 10 dam., cum o măsori?
Dacă ai vrut să faci pe interesanta, să ştii că nu ţi-a reuşit.
Cine a pus întrebarea, nu ştia şi vroia să afle. Dacă oricum comentai, doar ca să te afli in treaba, de ce te-ai mai obosit?

| adiilies a răspuns:

Este formula pentru aflarea diagonalei si fara pitagora.RADICAL din L la puterea a doua + l la puterea a doua

| ABCD122 a răspuns:

Intrebarea asta-i din 2010. Ce mai faci in ziua de astazi? Nu cred ca o sa-mi raspunda cinevalaughing

| Nitu_Cristi_2002 a răspuns:

Radical din patratul lungimii + patratul latimii. Da, este scoasa din Pitagora, dar totusi exista o formula!

| Anonyi a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce maaa?

Întrebări similare