| .::CyBeR::. a întrebat:

Care este formula pentru aflarea diagonalei dreptunghiului?

Răspuns Câştigător
| just0stefana a răspuns:

Nu este o formula!
Daca stii o lumgime si o latime o poti afla cu teorema lui Pitagora!
Diagonala o pui ca ipotenuza, iar lungimea si latimea le pui ca cele 2 catete ale triunghiului dreptunghic!
Mult succes! daca nu mai stii ceva da-mi un mesaj privat si te ajut cu placere! mai stiu si eu ceva, chiar daca sunt mai mare!happy

51 răspunsuri:
| maria7594750 a răspuns:

Dar am si eu o intrebara daca stiu doar lungimea cum fac sa aflu diagonala sau latimea?

| Cosmin_Stefan_1997 a răspuns (pentru maria7594750):

Ce ai spus tu e imposibil sa faci numai daca scrie in problema ca o latura este de doua, trei ori mai mare decat cealalta sau iti da aria

| Dutzu23 a răspuns:

Pitagora 100%happy

| Cosmin_Stefan_1997 a răspuns:

Stanila formula aia este la paralelipiped ce dreptate are anonim cati fraieri pe lumea asta si care a, b, c, mah hai sa nu ne mai ceratm ca eu stiu de 1000... * mai multa mate decat tine

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| adiilies a răspuns:

Este formula pentru aflarea diagonalei si fara pitagora.RADICAL din L la puterea a doua + l la puterea a doua

| Nitu_Cristi_2002 a răspuns:

Radical din patratul lungimii + patratul latimii. Da, este scoasa din Pitagora, dar totusi exista o formula!

| Alexandra_musel_1997 a răspuns:

D=radical di l la a 2+L la a 2

Alte răspunsuri
| Stanila_Adrian_1997 a răspuns:

Daca nu stiti exact nu va bagati. D(patrat)=a(patrat)+b(patrat)+c(patrat) si cea a cubului este egala cu latura radical din 3

| CryChristiAN a răspuns (pentru Stanila_Adrian_1997):

Vezi ca faci praf matematica( de clasa a 6-a). Ce-ai zis tu cu a patrat + b patrat + c patrat este formula pentru diagonala paralelipipedului dreptunghiului, si nicidecum a dreptunghiului.

| theoo_1807 a răspuns:

Diagonala dreptunghiului= radical din lungime la a doua + latime la a doua

| Istrate_Marius_Ciprian_1998 a răspuns:

Includeo intr-un triunghi si apoi foloseste teorema lui pitagora

Întrebări similare