| midnight12 a întrebat:

Care este legatura intre digestie si resipratie?

Răspuns Câştigător
| axel112 a răspuns:

Pai legatura este ca daca un sistem dintre acestea nu functioneaza cum trebuie am muri si ca amandoua sistemele extrag ceva ce are nevoie neaparat orgnanismul din altceva si apoi elimina ce nu-i trebuie mai mult nu stiu am numai 14 atata poate nascoci prin logica mintea mea, de adolescent.

12 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Legătură directă intersegmentară este asigurată concomitent şi prin mecanisme neurale, reflexe. Existenţa unui pace-macker al motilităţii intestinalecu sediu duodenal, sau a unor reflexe

| midnight12 explică (pentru croissant):

N-am inteles nimic rolling on the floor)

| midnight12 explică (pentru wintermee11):

Am cautat, nu e nimic folositor

| wintermee11 a răspuns (pentru midnight12):

Sorry man.

| axel112 a răspuns (pentru midnight12):

Pai legatura este ca daca un sistem dintre acestea nu functioneaza cum trebuie am muri si ca amandoua sistemele extrag ceva ce are nevoie neaparat orgnanismul din altceva si apoi elimina ce nu-i trebuie mai mult nu stiu am numai 14 atata poate nascoci prin logica mintea mea, de adolescent.

| victorandrei a răspuns:

Vrei raspuns asa pe intelesul tau sau raspuns cum iti cere la scoala?

| biscuiteletau a răspuns:

Http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/
Am facut si eu in a5a dupa el :-? E super. Are filme, jocuri, exercitii etc. :)

| axel112 a răspuns:

Diferenta dintre digestie si respiratie este aceasta digestia este procesul prin care substantele de care are nevoie organismul este separat de ce n-are nevoie care mai apoi e eliminat prin anus pe langa ce respiratia este procesul prin care corpul absoarbe oxigenul din aer si elimina dioxidul de carbon sper ca asta e ok funda

| midnight12 explică (pentru axel112):

Legatura nu diferenta.

| sMoKeandrei a răspuns:

Ambele sunt functii de nutritie

| midnight12 explică (pentru sMoKeandrei):

Stiu si eu asta vreau ceva mai complex

Întrebări similare