In generala mi-a placut limba romana+gramatica, in liceu psihologia si in facultate: televiziunea, fotojurnalismul, radio si relatii publice.
Pai mie imi place cel mai mult limba romana! La ora de lb. romana ma simt cel mai bine...adica nu mi se pare grea sau stresanta!
A fost Lb. romana -literatura in liceu iar in facultatea a fost Drept Administrativ.
Draga Selef nu ma refeream la materia cenusie si altele de genul asta, ci la meteria preferata de la scoala.
Sportul este viata mea...:X...mai ales ca acum urmeaza sa intru in echipa de volley
Buna intrebare, biologia imi placea la scoala si fizica. daca intrebarea era la amuzante dadeam raspunsul:anatomia
In liceu psihologia si anatomia, iar in facultate dreptul penal si medicina legala.
Pai imi place mult limba engleza. cred ca este nevoie sa mai stii o limba, pe langa cea natala, daca vrei sa ajungi prin alte tari sa ai acolo de munca.
Fizica, matematica, iar de la limba romana, partea de gramatica. a, si sa nu uit, materiile de specialitate, care tine tot de fizica.