Biologie,Chimie,Engleza,Fizica,Ed. Fizica, Limba si literatura Romana(doar cateodata) in special Chimia
A ta care e?
Mate... Sunt cel mai bun din CLS.Si la gradinita am primit un premiu pentru cel mai bun matematician.
Bio :X sunt in a 7a olimpica merg la nationala la olimp la bio. cum sa nu-mi placa? ce aiurea sunt a 2a pers care a scr de bio. ce-aveti cu biologia? e super.
Hey.mie imi place foarte mult sportul.invat foarte multe si imi fac mie un bine. imi fac corpul tonifiat . oricum eu fac gimnastica acasa.si materii mai importante, nu stiu!? imi place religia deoarece stau pe scaun si domnul de religie ne spune povestea fiecarei lectii.simi place asa ca ma afund in povesti si ma ia si somnul si scriem putin:"))
Materia mea preferata este engleza pentru ca mi se pare o limba interesanta sh univerala. cat despre materia pe care o urasc este mate. bineinteles. nu stiu ce e in mintea copiilor/oamenior care ke place aceasta materie ch chiar as vrea sa stiu. :d a taa?
Pauza.Glumesc hmm. nu stiu am mai multe preferate.(Engleza, fizica, Info.Mate (algebra).romana.franceza.desenul.muzica^^