Eu m-am saturat in generala de uniforma.Atata timp cat te imbraci decent si corespunzator la scoala, nu ar fi atat de necesar o uniforma.E chiar plicticos sa mergi la scoala mereu cu aceleasi tipuri de haine.Desi pare frumos sa intri in clasa si sa vezi elevi in uniforma.
Sunt si eu clasa a IX-a si sincer nu imi place, dar are ceva corect la baza.Gandeste'te la diferentele sociale(sa le zicem.de venit).Cum este pentru unul de sus si cum e pentru unul de jos.
Vai nu imi convine deloc nu mai pot purta hainele mele frumoase la scoala in fine e si ceva bun in chestia asta dar cel mai mult e rau nu vreau
In fine aceasta este opinia mea
Pe de o parte bine inseamna decenta responsabilitate si toate doar suntem la scola dar pe de alta parte e cam incomoda cred ca eu sunt pe la mijloc
Eu cred ca este foarte buna deoarece tatal unui prieten are doi copii:unul care poarta uniforma si unul care nu poarta uniforma si mi-o spus ca cel care nu poarta unuforma petrece 50% din timpul liber gandindu-se la ce sa se imbrace a2a zi.
Uniforma este o mare porcarie.Cu ce ne ajuta? Ori cum nu prea se respecta...
Consider ca este o necesitate, am explicat aici de ce:
http://www.realitati.ro/09/08/2011/sexy-elevele-scolare-din-romania/
O prostie, mai bine s-ar face un cod vestimentar, sa nu te imbraci cu (scuze) culori stridente sau vreo chestie dinasta decat uniforme.
Este mai bine asa deoarece nu mai stai sa te gandesti cu ce te imbraci maine, sa fi vrut sa ai si tu haine ca ale lui X-ulescu si sa nu ai o situatie financiara la fel ca a lui.
Proasta! De ce frate? uniforma? Da sunt de acord sa nu vina alea cu nu stiu de care cizme fuste si alte alea. dar in adidasi un tricou si pantaloni da.
CelCareRamaneInUrma întreabă: