Cartea mea preferata este "Chemarea strabunilor" de Jack London, ca personaj principal este un lup pe nume Buck. [P.S.: Imi plac toate cartile de Jack London, dar asta in special.]
Mie mi-au placut foarte mult cartile din seria "Amurg" de Stephenie Meyer, cat despre personaje...mie mi-au placut toate. Fiecare personaj are rolul sau si are acel ceva care te tine in suspans si te face sa stai cu sufletul la gura. Le-am citit in mai putin de o saptamana
Cartea mea preferata este "O femeie implinita" scrisa de Danielle Steel. Personajul preferat : Victoria
Buna...Eu am citit multe carti la viata mea dar una mi-a placut f.f.mult numita'"Caroline". Dupa aceasta carte s-a facut si un film care se regizeaza 3D.Nu au fost asa multe personaje in afara de :Caroline,parintii ei, o pisica neagra, si 2 femei in varsta care stateau cu ea in bloc. Daca ai drum pe la Diverta sau alte magazine trebuie sa ti-o iei e supppeeer si poate avea legatura cu viitorul nostru.Aceasta carte de vreo 369 de pagini am citit-o in 3 zile si chiar mi-a placut
marialungu întreabă:
Tokha întreabă: