Buna!
Pai la un simplu calcul de diferenta, reiese ca ai putea intra printre primii, asa ca nu-ti fa probleme! O medie de admitere creste treptat, nu creste cu 2 puncte de la an la an...
Bafta!
Este clar ca media de admitere din acest an va creste, dar in mod sigru nu va ajunge la 9.50. Ar insemna sa creasca cu mai mult de un punct, deci e cam imposibil.
Stai linistita ca sigur intri unde iti doresti. Felicitari pentru notele obtinute!
Buna.
Intre 9,49 si 8, 20 este o diferenta foarte mare. Avand in vedere ca fata de anul trecut s-au luat note foarte mari, cu siguranta va creste media, insa sansele ca media sa creasca cu mai mult de un punct sunt destul de mici.Deci,mai mult ca sigur vei intra.
Succes si sper sa intri unde iti doresti!
Pa, pa.
Probabilitatea sa intri este de 99, 99 %, adica n-ai cum sa nu intri.
Eu personal cred ca notele nu se vor marii.
Bafta!
Pai, uita-te inapoi, 2013, 1300 de elevi au obtinut media 10, promovabilitatea a fost de 76% (cu o sutime mai putin fata de anul acesta), dau ca exemplu un liceu din Timisoara C. DIACONOVICI LOGA, un liceu in care puteai intra in 2012 cu ultima medie de 9.58, dar ce sa vezi, cu toate aceste note foarte bune obtinute in 2013, ultima medie de admitere a fost de 8.88, deci a SCAZUT cu 70 de sutimi. Eu cred ca si anul acesta se va repeta actiunea.