| VirusS97 a întrebat:

Care este punctajul maxim la cangurul matematic clasele VII-VIII?

Răspuns Câştigător
| LoReNa_5622 a răspuns:

100

8 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

100 de puncte

| DonAnonymius a răspuns:

Bineînţeles că există un punctaj maxim. Întotdeauna este.Nu ştiu cât anume e, dar trebuie să fie specificat undeva pe www.cangurul.ro.

| passenger a răspuns:

150 puncte

| Patrăţel a răspuns:

Clasele VII-VIII : Elevii primesc un test cu 40 de probleme format din 30 de probleme de matematica si 10 probleme de stiinte (constand in aplcatii ale matematicii in fizica, chimie, biologie, tehnologie). Problemele de la 1 la 10 valoreaza cate 3 puncte, cele de la 11 la 20 cate 4 puncte, de la 21 la 30 cate 5 puncte, iar de la 31 la 40, din nou cate 4 puncte. Se puncteaza numai primele 30 de intrebari la care se indica un singur raspuns (nu si cele la care nu se bifeaza niciun raspuns sau cele la care se bifeaza 2, 3 sau 5 raspunsuri). Elevii buni pot alege direct problemele mai dificile, sarind peste primele 10 mai usoare, ei risca insa sa rezolve bine mai putine probleme.

| VirusS97 explică:

Pai am vazut elevi cu punctaj 163 puncte, cred ca punctajul maxim e 200 de asta nu sunt sigur straight face.(Profu a zis ca daca facem mai mult de jumate avem un 10 tongue)

| mazzylazzy a răspuns:

Buna, punctajul maxim, pentru cangurul matematician pentru clasele VII-VIII, sunt de 100 de puncte, la fel si la limba romana! sper ca te-am ajutat :X:*

| dj2486 a răspuns:

Scrie la inceputul cartii pe care ti-o dau, aceea cu exercitii pe clase. eu de exemplu am luat 74, 5 anul asta.

| ge0rge_8414 a răspuns:

Pai nu stiu de la ce scoala esti si cum te numesti!