Krd ca usa sau anglia, dar sunt multe tari in care as vrea sa ma stabilesc
Buna! Eu decat mi-as dori sa vizitez Spania! Romania este si ea foarte frumoasa, mai ales unde stau eu in Slatina, judetul Olt!
Ungaria, desi nu stiu limba maghiara. Budapesta mi se pare a fi cel mai frumos oras din lume. Desi nu sunt de acord cu nationalismul lor, ii admir tinand cont ca noi nu stim sa fim nationalisti deloc.
De cand eram micuta vroiam sa vizitez germania, ba chiar sa locuiesc acolo, imi placea mult aveam prieteni acolo rude. imi imaginam tara ca fiind cu totul altceva fata de a noastra, plina de liniste si de verdeata.
Iar dupa cativa ani, visul mi s-a indeplinit. acum locuiesc in Germania si nu e deloc asa cum mi-am imaginato eu
si sincera sa fiu abia astept sa ma duc acasa in Romania deoarece nicaieri nu-i mai bine ca acasa. Iar daca as avea posibilitatea sa ma duc in alta tara, m-as duce in America, New York sau Las Vegas, insa nu sa locuiesc definitiv, pentru oriunde as fi, tot m-as intoarce la tara Mama, adica in Romania!
Germania.Imi place tara aia de can eram mica:X
Mi-ar placea sa locuiesc acolo.
Romania, Este foarte frumoasa tara asta, doar ca o fac pilaf poponari aia din parlament... mai ales aici unde stau eu [sinaia] e foarte frumos
Tara in care mi-ar placea sa locuiesc e spania
dar si ROMANIA e frumoasa...nu e tara de vina pentru ce se intampla...noi cei care locuim aici suntem de vina pentru tot. cand ii mai aud pe unii ca nu suporta tara asta superba ca e o tara naspa ca sa zic asa imi vine sa ii strang de gat deci clar Romania e cea mai frumoasa tara existenta
Eu personal, în Iaşi, oraşul meu natal prefer cel mai mult ca locuinţă, dar dac-ar fi să-mi părăsesc poporul, aş alege, Los Angeles sau Chicago fără doar şi poate, dacă te vei deplasa ca turist, o să observi că-mi dai dreptate.