| DaReZon a întrebat:

Care este treaba cu proba orala la BAC? Adica ce importanta are fata de proba scrisa? Daca nu voi sti nimic la ea as putea pica si n-as mai avea dreptul sa dau proba scrisa? Explicati-mi un pic cum sta treaba, funda.

Răspuns Câştigător
bursuc001
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Media de BAC se calculează doar cu notele de la probele SCRISE!
Competenţele NU se iau în calcul şi nimeni NU a "picat" la Competenţe ( dar este OBLIGATORIE prezenţa la ele ).

Dacă nu vei şti nimic la Competenţe, vei primi nivelul de competență cel mai slab - oricum, NU are nici o importanţă deoarece nici un angajator NU ia în considerare acele Certificate de Competenţă laughing

Toate cele bune!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un coleg care n-a dat proba la romana si a luat bacul, doar ca iau pus o bara in loc de calificativ. Du-te, ca e usor, nici nu trebuie sa-ti bati capul. Iti da un text si 3 intrebari, raspunzi la ele in scris rapid si te duci in fata comisiei, te uiti in ochii lor si povestesti ce-ai scris. Poti sa te uiti si pe foaie. E simplu si nu strica un calificativ bun in plus, cel putin vizual laughing pentru diploma, chiar daca nu ajuta la nimic.

| immortalfaith a răspuns:

La proba orala de la BAC si cel mai idiot trece mai departe
Trebuie doar sa aberezi pe langa subiect
La engleza o sa ai o caseta si trebuie sa raspunzi in scris la niste intrebari
La romana ai 3 intrebari parca si raspunzi in scris apoi mergi cu foaia in fata a 2 profesori si le citesti de pe foaie
Daca stii sa citesti nu e o problema
Probabil cand te angajezi undeva, unii au cerinte sa ai punctaj maxim altii mediu etc.

| Anca6991 a răspuns:

De picat nu ai cum. Trebuie sa fii prezent si sa ai chiar si punctaj minim ca e ok. Cat despre neprezentare, poate e liceul la care am invatat eu mai special, dar daca nu te prezentai la probele orale nu le puteai da pe cele scrise.