Marile Sperante de Charles Dickens.(aproape o termin si mi-am terminat lectura de vara si pot citi ceva LOVE.
Ascanio de Alexandre Dumas
Dar am inceput alta ca am treminat-o acum vreo luna si ceva
Ultima carte pe care am citit-o(ieri am terminat-o), a fost- Profetiile lui Daniel. Din cate am citit, subiectele biblice nu-ti starnesc foarte mult interesul, asa ca am sa-ti spun alta carte pe care am citit-o.
Testamentul lui Holcroft-Robert Ludlum (! Scriitor de notorietate mondiala)
Biblia, e o carte foarte filozofica, iti recomand proverbele sa le citesti sau asculti iti trimit un link cu ele audio
https://www.youtube.com/watch?v=ttHsUj6LZ4s&list=PL1878737ED16BE80E
Nu, mersi.
cum vrei ai cerut o parere ti.am dat.o
Dumnezeul Lucrurilor Marunte - Arundhati Roy - o carte absolut extraodrinara, oricine e interesat de mai mult decat oribila literatura obligatorie ar trebui sa o citeasca cu mare placere, fara s-o lase din mana. Eu dupa ce am terminat-o am fost in stare de soc zile intregi...
Ultima carte citita? Pai au fost multe, foarte multe, nu imi mai aduc aminte. In principal carti de Mihai Creanga!
Lasand gluma, ION (L.Rebreanu).
"Despre droguri, yoga, bautura si alte rataciri"
Habar nu mai am cine a scris-o, un popa random cel mai probabil.
Cum e cartea? ca de mult imi propun s-o citesc
Cum ti s-a parut?
Super ok... adica. nu intru in amanunte aici dar e foarte buna cartea. te ajuta ai citit`o si tu?
Nu, dar planuiesc s-o fac
Chiar te rog sa o faci cat mai rapid. o sa iti schimbe mult. gandirea... o sa iti dea de gandit. asupra multor lucruri.
Depinde daca o gasesc
Pai. stiu eu de unde poti lua
E cum imi imaginez eu sau te plictiseste?
WWW.Vlatic.Ro va asteapta.
Mix.Vlatic.Ro:28015
Cea mai tare comunitate de gaming!
WWW.VLATIC.RO
Isvziwbdj întreabă: