La asta ti-ar putea raspunde cineva care a facut aceeasi facultate si la Bucuresti, si la Cluj Ce inseamna "mai ok"? Fiecare are jaloanele lui, unii evalueaza intr-un fel, altii in alt fel. Depinde ce vrei sa faci dupa facultate, daca esti din Cluj (sau apropiere) si vrei sa profesezi in zona, nu are rost sa faci facultatea in Bucuresti doar pentru. ca ti-as spune eu ca e mai buna cea din Bucuresti. Si invers la fel. Asa ca alege dupa niste criterii practice importante - distanta fata de centrul universitar respectiv, costurile pe durata facultatii, accesul acasa, ce vrei sa faci dupa facultate. Scoala se face foarte bine in ambele locuri, orice ai decide, depinde in primul rand de tine ce si cat inveti. Succes!
Bine,iti dai seama ca nu ma refer la cineva care a facut aceiasi facultate in ambele orase, ma refer la cineva care a facut aceasta facultate in unul dintre cele 2 orase, pentru ca imi imaginez ca aflandu-te in cadrul uneia dintre cele doua universitati, respectiv cluj si Bucuresti, mai stii care este treaba cu facultatea aceasta si prin celelalte universitati. si ai dreptate, nu am fost prea clara prin expresia " mai ok ", dar in mare parte, ma refer la aspectele generale, de exemplu, unde se face scoala mai bine. in aceasta privinta, multi mi-au spus ca facultatea din cadrul universitatii din Bucuresti este, sau, cel putin, era peste nivelul celei din cluj. eu, personal, as dori sa plec in cluj, dar neavand pe nimeni acolo cu care sa ma sfatuiesc, speram sa gasesc pe cineva aici care sa-mi spuna daca intr-adevar, la Bucuresti se invata mai bine, pentru ca in privinta admiterii, cea de la Bucuresti mi se pare mai stricta. multumesc oricum pentru raspuns
Daca vrei la Cluj, du-te la Cluj. Daca simti ca acolo ti-ar fi mai bine, du-te acolo. In principiu, cam orice facultate de stat este mai buna in Bucuresti, dar norocul iti poate fi oriunde Mergi la Cluj, vezi daca intri si cum e acolo si, eventual, te poti transfera in anul II in Bucuresti Asa o sa fii tu cea care stie precis daca se face scoala mai bine in Bucuresti sau in Cluj
Sincer, as vrea sa merg la sigur, sa nu trebuiasca sa ma mut dupa un an, asta ar fi destul de complicat si o bataie de cap in plus. vreau, ce-i drept, sa merg la cluj, dar nu-mi displace ideea de a pleca in Bucuresti. asta e si ideea, nu stiu unde sa merg, iar cum timpul trece repede, incerc sa intreb pe ici colo, sa adun informatii si pe baza lor sa iau o decizia potrivita. nu simt ca la cluj mi-ar fi mai bine, sunt alte motive pentru care as alege clujul in detrimentul bucurestiului. motive care nu insa suficient de puternice sa ma faca sa ma convinga sa plec in cluj( motive care nu au neaparat legatura cu facultatea de drept ). in fine, ideea e ca vreau sa aflu si pararea altora, dar asta nu inseamna ca voi lua decizia pe baza unui simplu raspuns de pe TPU.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: