La niciuna nu iti vor fi recunoscute studiile. De la ambele vei iesi Vanzator, si te vei angaja la Mega. Daca n-ai invatat, stai un an acasa si intra la stat. Iti zic din experienta. Inca poti lua decizia corecta.
Intra in aceeasi categorie cu liceele particulare de la seral. Tu ai avea incredere intr-un coleg de-al tau care a facut liceul la particular, si a platit pentru asta? Nu, ai avea suspiciuni ca, fiind cu plata, profesorii nu au fost exigenti si nu i-au evaluat cunostintele, pentru ca A PLATIT. Daca a dat banul, ura si la gara. La fel si cu particularele. O afaceri. Oricum o sa fii dezamagit de nivelul slab al colegilor. O sa gasesti d-aia de nu stiu sa scrie corect gramatical. Iti zic, pentru ca asa am avut eu. Si multi O sa ai colegi care iti sar in cap daca intrebi profesorul de ce nu a venit la ultimele 10 cursuri, etc. Nu o sa te oti angaja la stat, o sa-ti spuna angajatorul ca nu are incredere in cunostintele tale, si prefera unul care a ternimat la stat, chiar daca domeniul nu are legatura cu job-ul. O sa ai numai probleme. Decizia iti apartine, ai fost avertizat