Bună! Îți recomand să pui acesta întrebare în categoria,, sex " acolo activează mai multi și sigur primești un răspuns!
"Ușor" înseamnă la ce te descurci tu cel mai bine. Eu nu mă pot pronunța cu privire la acest subiect, fiindcă tu știi cel mai bine ce îți dorești să faci și ce ți-ar fi mai ușor să înveți. E foarte bine că vrei să urmezi o astfel de școală, sugestia mea este să vorbești despre asta cu persoane care au absolvit o postliceală, pentru că ei știu mai bine despre ce e vorba. Și încă ceva, ar fi bine să mergi la psiholog și să îți facă un test în urma căruia să îți spună la ce meserii ai putea face față mai ușor. Și eu recent am auzit de treaba cu testul, și o să îmi fac și eu unul anul ăsta. Mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să faci!
Iti recomand sa faci niste cursuri de tehnician pentru unghii, sa pui unghii cu gel. (Nu conteaza daca esti baiat, am vazut si baieti care fac asta). Pe langa faptul ca it vine banul usor, iti stimuleaza creativitatea si e destul de usor, fara prea mult stres