Eu chiar nu inteleg intrebarile tale despre Bac la istorie, psihologie si economie. Mai imparti contul de pe TPU cu cineva? Sau intrebi doar asa ca sa vezi o statistica? Parca adineauri ziceai ca vrei sa fii IT-ista si ca esti deja la facultate.
Dar, ca sa-ti raspund la obiect, eu as da la psihologie, din 2 motive: imi place mai mult, un motiv, al doilea fiind ca e mai usoara, zic eu.
Dar cred ca alegerea ar trebui sa tina cont de facultatea pe care o vei urma mai departe. Poate in multe cazuri s-ar dovedi mai utila economia.
Nu impart contul cu nimeni, dar daca cineva are nevoie de ajutor incerc sa-l ajut, si cum nu stiu sa-l ajut, cer si eu ajutor !
Chiar nici nu stiu ce sa zic... Parca e mai usor la psihologie, dar imi place economia.
Nu e vorba de ce e mai usor si de ceea ce iti place si poti tu intelege mai usor, mie spre exemplu mi se pare mult mai usor la economie desi imi place si psihologia. Un argument ar fi ca la economie sunt cateva formule de invatat si cateva notiuni pe care le stii deja din viata de zi cu zi pe cand la psihologie e mai multa materie pe care trebuie sa o tii minte.