Aici: http://www.jurnalul.ro/......63905.html gasesti unele lamuriri in ce privesc noutatile aduse de noua lege a educatiei. Numai bine!
Uite cum sta treaba cu prostia lui Base, Funerarul, Boc si unguroii:
Minoritatile vor invata romana ca limba straina(ei o mai intorcdar tot asa ramane), istoria, geogrfia in limba materna a elevilor(adica daca esti roman intr-o scoala majoritar ungureasca inveti tot in maghiara, ca altfel nu imi explic.Deci,ei zic ca romana e egala in scolilea acelea cu maghiara(parerea mea, numai maghiara) si se preda de pe alte manuale, si se tot cearta la TV PDL-ari ca e asa pe dincolodar tot hoti raman.Si inca i blestem cei ce au votat basescu, tara astra sa nu se mai numeasca Romania, sa se numeasca Ungaria, cum zice si Tokes, ziua nationala e doliu pentru maghiari si nimeni de la guvern nu zice nimic, asa e, e doliu, TRAIASCA UNGARIA MARE a lui Base boc si a ungurilor...scuze,sunt putin stresat de aberatia asta, sper sa ma fi inteles, astept si stupizi de la pdlisti de pe site.DECI,traiasca base, boc, udrea sa i votati in continuare cand vin cu galeata.BRAVOOO!
Tu, ce vrei acum? Sa-ti explice cineva paragraf cu paragraf legea aia? Ca, din intrebarea ta telegrafica, nu reiese ce vrei, de fapt.
Intra pe Google (ca s-a inventat), tasteaza Legea Educatiei si o sa poti citi tot textul.
Buna. Din cate am inteles cei din guvern ar avea intentia ca sa mareasca vacanta de craciun pana la data de 26 Ianuarie, astfel, scoala se termina numai la 9 Iulie, iar scoala ar incepe prin 1 septembrie. Iar vacanta de paste ar fi de 2 saptamani.Asta stiu deocamdata din cate am auzit la tv si prin ziare.
O zi buna.
Dupa parerea mea, este o mare porcarie aceasta lege. Cineva a dorit sa se afirme si atunci a inventat aceasta lege aberanta si stupida, in urma careia tot elevii vor avea de pierdut.
neanicu întreabă: