| MorosanVictor a întrebat:

Care ma poate ajuta pe mine eu am scris aproape toata lucaarea cu pixul negru supraveghetorul cand a semnat a vazut ca am scis cu pix negru si nu mi-a spus nimc si dupa mi s-a terminat pixu si am cerut un pix, am scris cu pixul albastru dar camerele au filat cand am imprumutat pixul asta poate fi anulata?
Eu stiu ca se nuleaza daca scrii cu doua culori deoarece ei cred ca ti-a facut cineva lucrarea dar nu-i asa eu am scris cu doua culori deoarece mi s-a terminat cel negru si am scris cu cel albastru! se vede pe filmare clar! ami poate anla fisa!?

Si mai e cand te duci sa dai lucrarea la catedra la supraveghetori si ia a vazut ca am scris cu negru si cu albastru Si tot nu mi-a spus nimic!?
cine stie sa raspunda la intrebarile mele?

3 răspunsuri:
| EllyDE a răspuns:

Pai, practic la examen, daca scrii cu un pix cu pasta neagra, este anulat. Si tot asa, daca scrii cu doua culori diferite, deci da, exista probabilitatea de 99% sa fie anulata. Bafta.

| kyttu a răspuns:

Bună.
Nouă ni s-a specificat să nu schimbăm culoarea în timpul examenului şi trebuie scris cu albastru. Cât despre ''împrumutul pixului'', din moment ce supraveghetorii nu te-au dat afară, nu îţi va anula nimeni lucrarea din cauza asta, dar, din păcate, faptul că ai schimbat culoarea pixului se poate considera semn, aceasta ducând la anularea lucrării.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Metodologia precizează foarte CLAR că lucrarea se scrie cu pix cu pastă albastră ( sau cu stilou cu cerneală albastră )!

Din moment ce tu ai scris cu pastă neagră, apoi ai mai schimbat pixul & ai scris ( apoi ) şi cu pastă albastră, cel mai probabil, ţi se va ANULA lucrarea - fiind vorba de semn distinctiv sad

Toate cele bune.