| Losnams a întrebat:

Care profil e mai usor? Mate info sau chimie bio? Ca sunt a 8a si nu stiu ce sa aleg.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bio-chimie clar.

| sierra1 a răspuns:

Dacă nu prea te rupi cu școala, du-te la filologie. Nu te bate mai nimeni la cap - trai pe vătrai

| Sn4k3 a răspuns:

Se bazeaza pe materii diferite deci depinde la ce esti bun.

| anonimguy3 a răspuns:

Tocmai ce am terminat liceul la profilul mate-info din cadrul unui fost liceu teoretic care acum e colegiu national. La mate info materia difera putin fata de bio chimie. La mate info matematica se face la nivel mai ridicat nitel, dar nu e nimic de speriat. La unele materii se face aceeasi programa, ex la romana, fizica, biologie (desi aici cei de la bio chimie au mai multe ore decat mate info), chimia este iarasi mai aprofundata la bio chimie. Cat despre info, eu din pacate am avut nesansa sa am niste profesori incapabili in a ma face interesat in informatica desi voiam sa o invat, dar am trecut prin 4 ani de liceu si fara sa imi bat capul cu ea prea tare, depinde de ce profesor vei avea. Exista cazuri si mai grave decat mine, un coleg nici nu stiu ce cauta la acest liceu sau profil in general neavand treaba cu scoala (tin sa mentionez ca acest liceu e al 2-lea sau al 3 lea de la mine din judet) si totusi a terminat liceul, desi bacul nu il va lua.

Deci e alegerea ta ce vrei sa faci in viata mai departe, deja trebuie sa te gandesti ce vrei sa urmezi. Eu dupa ce dau bacul voi vreau sa dau la Universitatea Politehnica din Bucuresti la unul din cele 2 profile cele mai cautate. (evident la acestea 2 vei manca fizica, mate si info pe paine) Eu desi is paralel cu informatica, vreau sa o invat pentru ca stiu ca imi va aduce succes pe viitor, dar voi fi nevoit sa o invat cam de la 0 singur acasa, pentru ca facultatea nu te invata nimic, doar iti da informatia si te ajuta sa o conturezi nitel.

| Roberrt21 a răspuns:

Nimic nu e greu cand iti place si esti bun pe ceea ce faci, pai sa o luam asa iti place fizica-matematica-informatica? Mergi la mate info, daca iti place si esti bun/a la biologie-chimie mergi la bio chimie. Cun crezi tu ca e mai bine pentru tine, din auzitele mele la chimie bio e mai multa distractie decat carte. La mate info se invata, o sa faci algebra dar pe calculator cam asa. Bafta