Cel mai bun profil este cel care ti se potriveste sau cel care insista pe materiile/subiectele care te atrag.
Mate-info intensiv info este mult mai bun! In viitor te poate ajuta mai mult mate-info. Poti face mate=info intensiv engleza, franceza daca vrei. Eu iti recomand mate-info intensiv info.
Pai sa incepem cu inceputul:
1: mate-info
in mare parte informatica ( pe calculator) bacu il dai din mate( te faci banker sau ceva cu sume multe daca ai pile)
2:stiintele naturii - te poti face doctor, chimist, biologist, geograf, dentist da mai putin si aici numa daca ai pile daca nu stai cu alea numa acolo.
filologie- trebuie sa stii latina, engleza ( sa poti vorbii si sa scrii) franceza( din nou sa stii vorbi) acesta este profilul ales de mine te poti face traducator, sau ceva mai mare angazeazate la o firma de turism te poti face ghid, sau sofer pe tir!
eu merg la filologie -cemi va oferii viitorul voi afla in timp
! Bafta!
La mate info iti trebuie pile? Frate, de la mate info nu devii neaparat banker, te faci programator, pe aia se bazeasa mate-info.Si nu iti trebuie pile daca esti inteligent.
Eu ti-am zis un job mai puternic, daca vrei progamator, asta vrei, eu tam zis ceva mai banos, la aiati trebuie pile da, da la progamator nu, si nu-ti trebuie pile sa intri la mate info, iti trebuie pile sa te faci ceva dupa, ceva cu bani. marog intelegi esti baiat mare
kukacricsi2 întreabă: