Paii sunt multe.noi copiem cu telefonul cel mai des.se ia un Lg gm360 (in cazul meu) se face o poza la 5 mgpx la lectie se salveaza, si in timpul lucrarii il bagi pe maneca si il scoti cand ai nevoie
2.sunt unele caiete cu coperta neagra pe spate, scrii cu creionul pe coperta si il pui undeva in lumina pentru ca scrisul s evede doar dintr`un anumit unghi
3Se ia o bratara lata http://alianaoltean.eu/....../r/br5.jpg se taie o hartie cat bratara d elata si scrii mic pe hartie si invarti bratara pe mana pana scrii totul;)
sunt muultee dar nu am timp acum sa ti le spun pe toate
Bună.
Pentru mine,cea mai bună metodă de copiat este învățatul.
Copiez din carte,totul în minte.
Este mult mai bine să înveți,îți rămâne ceva în cap,pe când cu copiatul faci decât să riști foarte mult și să nu înveți nimic.
După părerea mea,nu ar trebui să copiezi,însă dacă îți este așa de greu să înveți și să rămâi cu cunoștiințe pentru viitorul tău,este problema ta,eu vreau doar să te ajut cu răspunsul meu,susținând lucrul anti-copiat.
Sper că răspunsul meu nu te-a supărat, este părerea mea, adevărul adevărat.
Numai bine!
Nici eu nu prea le am cu copiatul,invat totul de acasa,dar am prins cateva chestii de la colegi iti pui geanta pe banca si daca ai caiet mic,e tocmai bine, il tii sub geanta si il deschizi cand ai ocazia. Ori iti scrii pe incheietura mainii formule sau diverse, ori pe penar (asa faceam intr-a 5a).
Unele colege le mai gaseam fie cu caietu sub cur,fie ca se prefaceau ca-si scot o ciorna din caiet, cand de fapt aruncau un ochi peste lectie.
Dar cel mai bine e tot sa inveti tu, sa stii ca ti-a ramas in cap ideea respectiva si o poti folosii si pe viitor.
O alta metoda cred ca ar fi sa-ti scrii pe banca cu creionul formulele sau anumite propozitii din ce ai tu de copiat si pui geanta sau un caiet peste.
Scrie-ti pe burta lectia,dar foarte marunt ca sa-ti ajunga si cand profu nu-i atent,ridici bluza si Voila!
Unii colegi isi mai scriau pe picior si stateau picior peste picior si se vedea, ori te faci ca tii sub lucrare un caiet ca sa scrii mai usor, si cand nimeni nu se uita.il deschizi si gata. :p
Si faza cu telefonul a lu' Mistikk e una clasica, toti o folosesc si profii deja se prind cand te vad cu telu in ora
Scrie pe banca nu ai cum sa dai gresi, + ca nu poate sa te prinda ca pui foaia de test peste scris