Heii!
Seria amurg de la Stephenie Meyer e fantastica. O ador! Trebuie sa o citesti neaparat, deoarece este absolut minunata, crede-ma.
Bună, Raluca. Am văzut mai demult filmele din seria Amurg, nu voi mai citi acum cărțile chiar dacă sunt mai complexe. Totuși, am putea ieși la o cafea ca să-mi povestești ce e atât de minunat in seria Amurg
Iti recomand seria de carti a lui David Baldacci, e un autor genial, scrie thriller-uri politiste. Alte carti de genul, Michael Palmer- A cincea fiola, John Verdon- Gandeste-te la un numar, David Park- Comisarul adevarului.
In rest, citesc carti istorice.
Mie mi-a placut enorm de mult Elevul Dima dintr-a 7-a, a fost si ramane cartea mea preferata.
Altceva: Invitatie la vals
Verisoarea mea, Rachel
Rebecca
Vraciul
Pe aripile vantului
La rascruce de vanturi
Jane Eyre
Singur pe lume
Ar mai fi, dar astea-mi vin acum in minte.
Pentru dezvoltare personala recomand Forta gandirii pozitive de Norman Vincent Peale.
Vraciul. Profesorul Wilczur vol.I si II - Tadeusz Dolega Mostowiczcare si John Grisham - Sirul de platani te tin in suspans si stai noaptea treaz sa le termini iar despre spiritualitate incearca Poţi să-ţi vindeci viaţa :. Louise L. Hay
Pe libris.ro gasesti pe domenii si au livrare gratuita prin curier rapid
Pot sa iti spun in mare direct aici.
Dupa cum ai spus tu, complexitatea cu care e scrisa cartea, gandurile personajelor impartasite cu cititorul, sentimentele si actiunile mult mai bine descrise, ma fac sa ador aceasta serie de carti, care nu se compara nici pe departe cu filmele.
De altfel, iti recomand aplicatia Wattpad. Locul in care poti citi carti scrise de alti utilizatori, unii ma talentati ca si ceilalti.
Un răspuns mai complet decât prima dată, se pare că nu a fost in van invitația mea Ești perseverentă, poate-poate vom atinge o complexitate și mai mare având in vedere calitatea ta
Otylayall întreabă:
svenhassel13 întreabă: