| Demeister a întrebat:

Care sunt cele mai importante materii pe care trebuie să le învețe elevii la şcoală şi liceu?

Răspuns Câştigător
| Kirschen a răspuns:

Cele mai importante materii sunt cele care îți plac cel mai mult. Dacă îți place fizica, urmează-ți pasiunea asta. Și pe mine m-a interesat domeniul...pana când mi-am pierdut motivația (cauze extrinseci).
Dar nu e niciodată prea târziu!
Urmează-ți visul, atinge-ți idealurile, e frumos sa ai pasiuni și sa înveți ceva care îți face plăcere.

11 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Cele care ii plac.

| alexandrualind a răspuns:

Cred ca Romana si Mate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important este să-ți placă ceea ce înveți.
Dacă ești pasionat de literatură, româna ș.a., dar asta te va ajuta să-ți găsești o facultate. În funcție la ce ești bun, facultatea cu specializarea aia o vei urma.

| Sketch2 a răspuns:

Depinde de ce iti place! Stii ce vrei sa devii? Axeaza-te pe materia ce te va ajuta la asta. Pe mine ma ajuta si consider importanta matematica, TIC si engleza big grin

| BebeNicole a răspuns:

Tot timpul o sa ai nevoie de romana, matematica ( de baza, nu polinoame, integrale etc), o limba straina, si cat de cat sa iti alegi sa iti placa geografia/biologia/chimia/istoria. Cele la alegere te vor ajuta in viitor, dar de baza o sa ramana primele 3!

| Demeister explică (pentru BebeNicole):

Dar fizica crezi că este o materie importantă?

| BebeNicole a răspuns (pentru Demeister):

Hmmm... pentru cunostinte generale, mie nu mi-a placut niciodata, dar de acolo aflii de gravitatie, greutate si de restul care oricine are un pic de habar.

Dar crezi că este bine să ai cunoştiințe avansate de fizică?
De exemplu, să devi olimpic național/internațional la fizică.

| BebeNicole a răspuns:

Ar fi foarte important sa devii olimpic, poate daca iti place asa mult fizica, viitorul tau pe ea se va baza. Si dupa cum stii, nu prea cunosc oameni pasionati de materia asta. Te poate ajuta la o facultate cu profil stiintific, daca asta cauti.

Care materie crezi că este mai importantă dintre fizică şi chimie?

| VNF a răspuns:

Depinde, in ce domeniu vrei sa aplici, si sa lucrezi in viitorul apropiat. Dar cea mai importanta este limba Materna! Limba Romana, si limba internationala Engleza, in rest invata ce iti place, si ce crezi de cuvinta ca o sa te ajute in viata, eu asa am facut big grin. PS : Pentru bac, romana, mate, bio