| DJohnny a întrebat:

Care sunt diftongii cuvantului aiurea?

11 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ii gasesti dupa ce citesti definitia diftonguluistraight face mama zici ca sunteti picati in cap toti...

| DJohnny explică (pentru MenInShadow):

Da.ai zis perfect "toti"...adica si tu big grin

| MenInShadow a răspuns (pentru DJohnny):

"toti", adica toti aia care puneti intrebari d'astea tampide despre teme, si aici nu ma refer la aia saracii carora le dau profesorii niste probleme pe care nici ei nu le rezolva, aia chiar am nevoie de ajutor.da tu. nu sti ce-s aia diftongi. tu esti cazut de mai multe ori in cap...

| DJohnny explică (pentru MenInShadow):

Mersi big grin

| Bianca1864 a răspuns (pentru MenInShadow):

Da.ai dreptate. diftongii se invata intr-a 5a.dar daca unii nu stiu...lasa ca face altul tema.

| DJohnny explică (pentru Bianca1864):

Chiar te rog... big grin

| Bianca1864 a răspuns (pentru DJohnny):

Cred ca ai in frunte o eticheta cu,, mediocru,, cum poti sa intrebi asa ceva. fraier. asta e exercitiu de a5a.sau esti intr-a 5a? tot fraier ramai

| DJohnny explică (pentru Bianca1864):

Multumesc...deciiiiii... poti sa imi raspunzi? ( stiu ca credeti ca eu sunt prost ca ea ma injura si eu rad da nu are de ce sa imi pese.la cat de proasta e si tot ea se enerveaza cand vede ca nu ma intereseaza. oricum eu rad pe burta rolling on the floor)))))))))))) big grin )hai imi raspunzi ca vreau sa iti dau funda big grin

| MenInShadow a răspuns (pentru Bianca1864):

Da, nu e nici chiar asa de greu sa caute in vechiule caiete, sau macar sa intre pe google si sa caute "diftongul" sa vada cum se facestraight face

| Adina77 a răspuns:

Iu si ea

| LordCronos a răspuns:

A-iu-rea

diftongii sunt "iu" si "ea".

a-i nu este hiat pentru ca i este semivocala.